"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, April 19, 2014

Tips Perkahwinan.

Assalamualaikum
hye semua !

Photo: Tips perkahwinan..

Inginkan payudara yang anjal? (Y) Firmatika-Gebu dan Anjal dalam 5 MINIT


## hmm...Syira dah 20 :D agak agak boleh kahwin tak ? hehehe..
ada sesiapa nak sponsor ?
* larikkkkk

10 comments:

Fiza Basman said...

Boleh da tu umur 20tahun kawin. hehe good tips utk fiza yang nak2 kawin da ni. hehe

Eellee Nana said...

nice sharing tips syira^^

Farah Waheda Wahid said...

great piece of sharing syira...

Nurfaezah Abdullah said...

baru tau umur syira 20. you look matang than your age :) am just 3 years older than you. tua rasa sy :p

btw nice entry :)

budak said...

nice sharing. semoga jumpa jodoh yg baik2 :)

Seu Leira said...

ASSALAMUALAIKUM ,, saya ada jual HP CLONE KOREA 99% macam ori ,boleh beli untuk anak-2 or hadiahkan untuk yang tersayang, HARGA MAMPU MILIK , TERMURAH untuk anda , Berminat ? Hubungi / whatsapp ke 0145322955 (sue)

LIKE PAGE : https://www.facebook.com/seuahmatcollection

dilakhir said...

AHAHA DAH BOLEH SANGAT DAH TU..NAK SPONSAR GULA2 BOLEH HIHIHI :D

Akif Imtiyaz said...

Hehehe belajar dulu sampai TAMAT baru kawin hehehe ...Apapon tu semua kalau dah sampai jodoh kita kahwinlah kita ..Kan Syira ...

Mohd Ghazali said...

saye sponsor la wan. hatta domot. hahaha

Zara Nurhaidah said...

indah nya perkahwinan.. alhamdulillah =') wahawahhh.. syira, kalo daa ada jodoh tu, xkira umor.. kalo daahh bsedia ntuk melangkah dan mgalas tggjawab sbg isteri.. go ahead.. Allah swt sntiasa ada bsama kita =D

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah