"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, January 31, 2015

Instagram@resepi_sedap_senang

Assalamualaikum
hye semua :)

sumber : google
Sekarang ni anak dara kena pandai masak, kalau tak pandai pun..at least rajin masak..
ye dak ?

nak ikat suami, kena ikat perut dia dulu...
kte cakap macam kte dah kahwin pula :P
eh ! kalau dah jodoh apa salahnya kan... hehhee


sekarang ni mudah sangat, dunia di hujung jari..nak cari pa pe maklumat, search je encik google..dia akan datang membantu !
taip je apa yang nak..confirm dapat...
kalau bab resepi nak masak2 tiba tiba tak ada idea tu...apa kata korang lawat 1 laman instagram ni..
@resepi_sedap_senang 

page ni masih baru lagi tau..belum banyak resepi tapi korang boleh follow awal awal @resepi_sedap_senang 
supaya nanti kalau nak cari resepi, senang ! 
tak payah pening2..last last order delivery !
aipp ! aipp !
jangan...masak sendiri oke..

kebanyakkan resepi yang dikongsi di @resepi_sedap_senang 
ni dari buku resepi lama dan baru serta ciptaan sndiri.
sangat mudah resepi yang ada ! korang yang malas nak masak pun confirm lepas ni rajin..
rasa nak masak hari hari, nak bagi laki makan..
kalau boleh nak bagi laki orang makan sekali, dah rajin sangat kan ..haha
aip !! jangan jangan...
nanti laki orang terpikat kang payahh...cinta 3 segi bersegi segi pula jadinya kang..

nanti keluar paper "nak ikat perut suami, terikat perut laki Noni"
hahaha...

Jom follow ig @resepi_sedap_senang ..
instgram ni share resepi khas untuk para wanita, abang ,kakak, atok, nenek dan sesiapa je yang nak belajar masak and cuba masakan baru ..
jom terjah !
dah cuba masak tu..lepas ni boleh share di blog korang :D


Friday, January 30, 2015

Mini Giveaway Januari 2015 by Syira Lokman

Assalamualaikum
hye semua :)

INI STICKY POST

sedar tak sedar..rupanya giveaway terakhir yang Syira anjurkan ialah 23 October 2014 yang lalu..lebih setahun dah :D

so kali ini sempena cuti sem selepas berakhirnya sem 1 degree, Syira nak buat 1 giveaway mudah !
just follow syarat, copy paste banner and publish ! hehe..


Jom join Mini Giveaway by Syira Lokman.


Syarat :

1. Follow blog atau google +


2. Follow instagram
[Puteri] [Eymasu]*jika ada 

3. Follow twitter
[SyiraLokman] [Puteri_EL]*jika ada

4. Like sahaja fanpage berikut :
(syira saja tak letak button like sbb nak anda 
lihat sendiri page ape yg anda like)



Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway Januari 2015 by Syira Lokman"
3. Letak banner dekat entry. (klik banner,bawa banner ke entry anda & paste)
                    -bawa ke new tab pun boleh then copy je)
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?

RM10 x3 [Eymasu]
RM10 x1 [Salahuddin]

Bloglist Januari hingga Jun x10 [Syira]
Bookmarks LE x3[Amanina]
Novel x2 [Syahir]
Masker Savee x1 [Syahoney.Kitty]
Lotion Mistine + fridge magnet india x1 [Nanakimie]
Sepasang Blouse dan Skirt Lycra x1 [Rosniwati]

Topup RM10 x1 [Puteri]
Topup 10 x1 [Syahoney.Kitty]
Topup celcom RM10 x1 [Syira]
Topup RM10 x3 [Aida]


1 TOP REFERRAL

RM20 x1 [Papaglamz]



Mudah kan? 
jom ramai2 memeriahkan Mini Giveaway by Syira Lokman ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow blog anda juga :)

Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula :16 Januari 2015
Tamat : 30 Januari 2015 jam 6:00 am


##boleh follow syarat slow2 tapi jangan tipu tau..sian sponsor :)
     If nak copy mana2 ayat please klik serentak (ctrl+c).

Wednesday, January 28, 2015

Giveaway Mudah amirnawawi.com

Assalamualaikum
hye semua :)

Salam sejahtera diucapkan kepada semua. 
Entri ini adalah entri untuk Giveaway Mudah di blog amirnawawi.com. Saya begitu teruja untuk turut serta dalam giveaway ini. Giveaway ini cukup mudah dan pelbagai hadiah menarik ditawarkan kepada pemenang. 
Jom kita semua sertai bersama.


Berikut adalah antara hadiah yang ditawarkan
1. Panasonic Digital Cordless Phone

2. Plush Toy dari LINE

3. Wang Tunai RM10 untuk 4 pemenang

4. Review blog untuk 3 pemenang.

5. CD Karmin dan Glee Original dari Sony BMG

6. Patung Churp-churp yang comel lagi kiut miut

7. Dan pelbagai hadiah lain yang akan dikemaskini

(Hadiah akan ditambah dari semasa ke semasa)

Referall terbanyak akan menerima hadiah khas iaitu RM30 & Buku Pilihan




magsa tag :D

Tamat 31 Januari 2015.
all the best ! ^_^

Blog Syira Lokman berusia 4 tahun.

Assalamualaikum

hye kesayangan semua :D
sihat ? lama tak tanya khabar korang kan..
sibuk join giveaway sini sana, sampai lupa nak share pasal diri sendiri..hehe..

alhamdulillah..
blog Syira baru sahaja meningkat usia :D
Blog Syira Lokman dah mencecah usia 4 tahun. Rasanya betul2 active pun 2 tahun je :P
ce tengok blog archive di bahagian kanan blog ni..
2011 (37 entry)
2012 (73)
2013 (90)
2014 (627)
...nampak sangat jauh bezanya kannn :D
hahaha...ntah mana la dapat idea mencurah curah nak update blog tu walaupun kadang otak beku ! :P
..zaman sekolah..merepek je lebih..
update blog pun jarang..pastu tak tahu pun kenapa ada blog..
ahaha...ni lagi parah !
bila dah bosan, mula nak delete blog..
tapi, bila nak delete blog je rasa berat hati...
rupanya "berat hati" tu yang membawa banyak rezeki dari blog pada hari ini :)

Daisypath Anniversary tickers

FRIDAY, JANUARY 28, 2011 (entry pertama syira)
..ce cari and baca entry awal ape syira tulis..ce baca..ce baca...hahaha..
lawak la..merepek !
alhamdulillah..berkembang juga blog ni..
sebelum memilih untuk terus berblog dengan misi yang baru, Syira mula delete entry yang tidak sepatutnya, yelaa..dulu pun nama je pakai tudung tapi still tak tutup aurat sepenuhnya.
Untuk 4 tahun ini..
macam2 dah lalui..
berblog sejak di bangku sekolah (form5) hingga sekarang dah menjejakkan kaki ke universiti.

masih mentah jiwanya namun ada isi yang boleh dikongsi menjadi penambah selera.
Semoga masih ada jiwa jiwa yang kekal setia menikmati rasukan dari blog ini.
Semoga masih ada yang berani memberi peluang kepada blog ini untuk terus berdiri setinggi bintang di angkasa walaupun pemiliknya masih mentah usianya.

Banyak anugerah indah diterima sejak 4 tahun ini. 
Makin ramai kawan, dapat banyak ilmu baru..seronok..semuanya ramah :D
Jatuh bangun jatuh bangun..
masih ramai yang menyokong apa yang Syira lakukan. 
Diterima untuk terus kekal di sini pun dah cukup baik :)

Rezeki mencurah curah untuk 4 tahun ini.
Kali pertama apabila Blog Syira Lokman terpapar di dalam Majalah Remaja kemudian berita gembira diterima lagi apabila terpilih untuk ruangan blogger dalam Harian Metro.. (Metro-baca online).
Tidak terhenti di situ apabila blog ini dipilih untuk menghiasi ruangan blogger pilihan dalam Utusan Malaysia.... (Utusan-baca online)
Allah..indahnya...semua ini dalam tahun yang sama..iyaa :)
tahun yang sama iaitu 2014 :D


Syira sememangnya belum layak mendapat pujian dari kalian.
Masih ramai lagi blogger hebat dari Syira..
masih belum layak untuk disenaraikan sebagai MALAYSIA BEST BLOG 2015.
tapi kali ni rezeki Syira :)
alhamdulillah..
Blog ialah medium untuk syira menulis sesuatu buat semua :)
Setiap yang dikongsi diharap dapat memberi inspirasi dan membantu kalian, pada masa yang sama dapat mengingatkan kalian dan Syira sendiri yang selalu alpa.
Mungkin ada darinya yang boleh membawa manfaat untuk kita berubah bersama.
Terima kasih buat 4000 lebih pengikut setia blog ini :D
mungkin pada orang lain, angka ini tidaklah hebat mana, tetapi nilai angka ini yang membawa Syira setinggi kejayaan hari ini.

I'm just ordinary girl with my extraordinary life..!
Bermula hanya sekadar suka suka but now i have my own mission :)
Mempunyai 5 adik beradik and Syira puteri tunggal ke4 yang
bercita cita untuk memiliki butik pakaian, yayasan kebajikan dan buku hasil penulisan Syira sendiri.
Saya menulis untuk diri sendiri..untuk orang lain..kamu , mereka..atau sesiapa sahaja :) 
moga bermanfaat !
Tahun ini (2015) lain pula ceritanya..berblog di alam universiti ketika diri mula melangkah ke angka 21 tahun :) Doakan Syira terus cemerlang dunia akhirat ye..
Semoga masih ramai yang sudi membaca dan berkongsi rasa.
Terima kasih buat semua yang sentiasa setia mendoakan :)
Apa yang pasti,kejayaan kita hari ini bukan sahaja dari hasil usaha kita, tetapi dari doa insan2 mulia yang ingin melihat kita berjaya :)


Moga kita dijauhkan dari lupa diri. 
Moga Allah lindungi hati ini.

Terima kasih semua...hadirnya korang dalam hidup Syira indah sangat !

lepas ni kena makin rajin singgah dan baca entry di blog Syira tau :)
Kalau ada Syira hutang hadiah ke apa, bgtau segera ye..kadang mungkin lupa..
Maafkan atas kekhilafan Syira sendiri..
Semoga hidup kalian diberkati :)

Sekiranya ada apa2 urusan boleh terus berhubung dengan Syira :


Other than URL given, I do not own any other social media network.
Kalau ada pertanyaan, nak minta tolong atau nak Syira review produk, online shop, butik, tolong kumpul sumbangan/derma atau sebarang urusan, please add fb, follow twitter atau pun email je :)
insyaAllah i will help you :)
Harga serendah RM10 :)


Monday, January 26, 2015

Menyingkap kisah di sebalik tirai besi.

Assalamualaikum
hye semua :)

Dah lama simpan cerita ni dalam draft, hari ni baru teringat nak publish..hehe..
oke la kan..belum basi lagi entry ni :P walaupun dah sebulan kisah ni berlalu..sebelum exam sem 1 lagi ..hehehe..

Usai sudah Program "Journey to Self Maturity" selama 3 hari di Terengganu.
"Menyingkap kisah di sebalik tirai besi"

Anjuran : Pelajar Sarjana Muda Kaunseling sesi 2014/2015 Universiti Malaya.
Kerjasama : Jabatan Penjara Malaysia, Telaga Biru SDN BHD.

Alhamdulillah,perancangan Allah cukup baik :)
kami terselamat dari banjir besar dan segalanya berjalan lancar.

Kali pertama masuk ke Pusat Koreksional Dungun , rasa nervous sangat..
ye ! kali pertama bertemu dengan penghuni penjara, berkongsi cerita bersama mereka dikelilingi pegawai penjara.
Nak masuk pun kena check dulu, tinggalkan semua barang,phone atau apa sahaja yang dibawa di locker. Pakaian perlu sopan.
Time nak menuju ke bilik khas yang menempatkan kami bersama penghuni penjara ni pun kena melalui laluan yang berpagar.

Syira minta maaf kerana apa yang berlaku semasa aktiviti penghuni penjara dan gambar-gambar mereka tidak boleh dikongsi.


Peraturan ini perlu dijaga sebaiknya :)

Tapi untuk entry kali ini Syira hanya ingin berkongsi rasa dan pengalaman.
Perkongsian dengan penghuni di penjara amat memberi kesan. Disebalik persepsi masyarakat, jiwa mereka tidaklah seteruk tanggapan dunia. Selama hayat masih ada, selama itu juga kita diberi pilihan untuk terus melakukan yang terbaik.

Semudahnya penghuni penjara ini "dilabel jahat" oleh manusia di luar gerigi besi sedangkan kisah mereka sebelum ditempatkan di situ tidak kita ketahui.
Kita berkata dan menyebarkan cerita tanpa selidik kisah sebenar di sebalik kejadian yang menimpa.
Percaya tak kalau Syira katakan, ada penghuni penjara yang TIDAK PERNAH tinggal solat dan puasa dari sebelum masuk penjara hingga saat dia berada di penjara. 
Jadi apa perbezaan mereka dengan kita ? :)
Kita TIDAK "dilabel" jahat kerana kita bukan penghuni penjara sedangkan solat, puasa kita..terjaga ??
hmm..itu kena tanya diri sendiri...
Mereka di sana kerana pelbagai kisah hidup, 
Sekiranya kesalahan yang dilakukan itu disengajakan, mereka selayaknya di situ..
tetapi..
ada sebahagian dari mereka yang teraniaya..akhirnya tersilap langkah..

Namun, semuanya hanya urusan antara mereka dengan Allah..
Allah yang selayaknya menghukum, bukan manusia. :)

Kita tidak boleh mengubah apa yang telah terjadi semalam, tetapi kita boleh mencipta memori untuk hari esok.

"Cerita hari ini bermula dari tirai semalam"

"..Dalam dunia ini, tidak pernah ada jiwa yang dilahirkan dengan sikap jahat, tidak pernah ada manusia yang diminta untuk dilahirkan sebagai pesalah dan memilih untuk hidup di balik tirai besi.. Setiap antara kita mempunyai jalan cerita sendiri untuk menentukan pilihan kehidupan yang terbaik, dan pilihan itu membawa kita untuk sedari, jalan putih atau jalan hitam yang kita pilih.. Jika seseorang itu dipandang atas dasar darjat dan kejayaannya, jangan pula ada seseorang yang lain disisih dan dimatikan rasa cintanya kerana sejarah lampau dan sejarah silamnya.."

Terima kasih buat semua yang terlibat menjayakan program ini. ^_^
semoga kalian dimurahkan rezeki !



Sunday, January 25, 2015

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Assalamualaikum
hye semua :)


klik banner ! klik banner !


Pemenang bakal memenangi Sustained Released Vitamin C yang berharga RM 92.50 + RM 10.00 Top up

Friday, January 23, 2015

Promosi dari EMBUN BEAUTY HOUSE kembali lagi !

Assalamualaikum
hye semua ^_^

Promosi dari EMBUN BEAUTY HOUSE kembali lagiiii :D
Kali ni siap ada hadiah misteri tauuuu ! jangan ketinggalan..

Ingin dapatkan tudung rekaan terkini dengan harga yang murah ? :D
Syiria, Bawal sari, Bawal hoodie magic, Bawal printed, 3 layer Marisa, Tudung Instant, Tudung Ombak Rindu.??
Segalanya ada di Embun Beauty House :D


Syiria   1 helai RM15
  2 helai RM28

 apa tunggu lagi ?
jom rebut sementara stok masih ada :D

tak perlu la berhabis duit minyak pergi sana sini..
borong je di EMBUN BEAUTY HOUSE !

Bawal sari RM15 dan kebawah
Bawal hoodie magic RM9
Bawal printed RM9



3 Layer Marisa RM22 (free brooch)
Tudung Instant RM25
Ombak Rindu RM25

sekarang ni makin popular kan tudung instant..
jom borong design baru yang meletoopppp
! :D


Rm18/instant diana

setiap yang memakainya pasti nmpak cantik dan selesa..
dengan kombinasi warna yang sangat padan dan paling glamour uollss!..


Bawal sulam paisley/rm12


Bawal satin batik/rm18

Bukan itu sahaja ! :D
Embun Beauty House ada buat promosi combo tauuu !!!





memang jimat ! memang murahh..
jom borong untuk harga terbaikk !

Produk kecantikan,kesihatan, chocolate dan pelbagai tudung yang cantik menarik tertarik semuanya ada di EMBUN BEAUTY HOUSE ^_^


Ingin dapatkan kulit yang cantik dan putih ? Jom dapatkan sabun Al Razi dan Artibun Soap
Ramai dah menggunakannya, anda bila lagi ? :D

Sabun Al Razi    RM40 (M’sia)
                                                 RM45 (Sabah & Sarawak)


           Artibun Soap      RM10 (beli 5 free 1)




Banyak tau kelebihan produk ni...memang popular sebab ramai dah guna..kulit makin cerah, gebu dan kelihatan menawan :D
tak payah susah susah guna cara tradisional..

beli je dari EMBUN BEAUTY HOUSE ! kulit makin cantik dalam masa 1 minggu :D



MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK . 
Tau kan telur putih. 
Kalau korang nak susah-susah, jom la dok main pecah-pecah telur. Pastu nak kene simpan dalam peti ais kalau ada lebihan. Pastu bau hanyir sikit. 
Pastu nak tarik mak aiiiii.. Perit.


KALI NI, TIADA HANYIR MALAH BERBAU WANGI DAN BERKESAN

SANGAT BEST SEBAB :

- Tak perlu nak pecahkan telur kat rumah.
- Senang nak digunakan.
- Senang nak bawak ke mana-mana.
- Tiada bau hanyir telur.

RM10 je uollsss !!

SelfStirringMugPH  RM35 

Apa selfstirringmugPH tu ? 
haa..kalau korang nak tahu..ni mug yang direka khas tau !
Susah nak jumpa kat tempat lain...
letak je air then automatik akan kacauuuu :D
mudahh dikkkkk oiii...

Apa yang lagi best ??
..MURAH !! :D


Mengikut kajian, wangi wangian mampu menaikkan semangat tau :D
 Semua suka wangi wangi kannn ?
Jom cuba pewangi terbaru jenama Chanel/Dior !
Hanya RM48. 
Murah dan pastinya berkualiti ! 

yang pasti botol perfume ni pun comel comel je uolllss :D

Ehem ! Huarrgghhhh !!!

all time favourite :D
jom borong chocolate DAIM ;D
Tak payah susah-susah nak beli kat Langkawi syurga Coklat tuuu..
beli je dari Embun Beauty House !
RM22 je okeyyyyy !


BEST SLIM produk khas buat anda yang ingin kelihatan lebih langsing !..
tak perlu diet yang menyusahkan..hanya makan BEST SLIM dan nantikan kelainannyaa..
Hanya RM30 !


Kalau korang malas nak bersenam tapi nak cepat kurus,
jom cuba DIET CHOCO.. banyak manfaatnya tau selain menguruskan badan and yang pasti rasa coklat sedap sangat !

Banyak kan produk di EMBUN BEAUTY HOUSE ni ?
cakap je nak apa, pasti ada !
and...
semua terlajakkk larisss ! :D

dari harga serendah RM9..memang murah muah semuanya :D

Pendek kata..segalanya ada di EMBUN BEAUTY HOUSE ^_^
Dengan hanya RM100, macam-macam boleh anda miliki !

Apa tunggu lagi :D
Jangan terlepas peluang ini kerana EMBUN BEAUTY HOUSE sedang mengadakan promosi istimewa tau :D


Phone : 01112502752


Jom segera kita ramai2 like dan shopping di EMBUN BEAUTY HOUSE !


HARUMAN LUQMAN - Wangian Istimewa untuk luaran dan dalaman.

Assalamualaikum
hye semua !

Sekarang ni semua sibuk nak cantik cantik..
kalau cantik tapi tak wangi tak guna juga kan ?
haaa...kali ni Syira nak kenalkan 1 produk istimewa khas buat semua tak kira lelaki ke perempuan ke muda or tua..boleh je pakai oke..

Wangian istimewa untuk luaran dan dalaman.

HARUMAN LUQMAN - LQ 'Warisan Perubatan Sufi"

Haruman pertama di Malaysia yang berasaskan minyak kasturi yang diadun dengan pati Bunga-bungaan segar terpilih yang mempunyai nilai dalam perubatan.


Ada 5 pilihan untuk anda iaitu :

Wangian Cenderawasih RM20, 
Wangian Mekar Baiduri RM6, 
Wangian Bunga Qasidah RM6, 
Wangian Mekar Selasih RM6,
Wangian Mekar Seroja RM6.



HARUMAN LUQMAN adalah Wangian berasaskan kasturi Yang didoakan dengan surah-surah daripada Al-Quran dan doa-doa pilihan. 



Diadun dengan pati bunga-bungaan segar yang mempunyai nilai dalam perubatan tradisional Melayu. Wangian ni yang pertama seumpamanya di Malaysia tau !
memang terbaik !
Selepas berdoa kepada Allah..kita boleh gunakan wangian ni sebagai ikhtiar yang bersandarkan kepada kekuasaan Allah SWT melalui Kalamullah.

Harga sangat murah !
 jom segera dapatkan sebelum kehabisan stok :D

Jom segera kita ramai2 like dan dapatkan wangian istimewa ini di 


Phone : 01112502752

Mini Giveaway By azhafizah.com

Assalamualaikum
hye semua :)

yeayyy ! nak join giveaway lagi..
kali ni mini giveaway Kak Fiza..wajiblah join..hehehe

klik banner untuk join !


Tarikh Tamat : 30 Januari 2015

Pemilihan pemenang : random.org

Hadiah : 20 sample Nurraysa Beauty Soap x 20 pemenang



Wednesday, January 21, 2015

Resepi Sandwich tuna & Chicken Salad.

Assalamualaikum
hye semua :)

Dah lama kan Syira tak share resepi..rindunyaaa...
balik cuti je kena ambil mood dulu kot nak masak..haha..teruk kan..masak pun kena ada mood :P
aish ! haruslah..mood tu yang akan menentukan sedap ke tak masakan tu..kan kan kannn ^_^ 
ehehe...
kalau masak tu takde mood..
lasagna al carbonara pun rasa macam cekodokkk basi..

hari ni Syira nak masak ala ala omputehhh sikit..haaa...tak guna minyak ! sihat , berkhasiat dan yang pastinya sedappppp :D
HELLLOOO ~~ Syira Lokman masak oke..haruslah sedap :P
hehe *tumbuk muka sendiri..

Jom kita main masak-masak menu simple..sandwich tuna &chicken salad :D
yummyliciousss ~~
Resepi Chicken Salad

Apa sahaja jenis sayur dan buah dihiris halus : 
(salad, kobis hijau, ungu, carrot, tomato, avokado, epal.)
Ubi kentang dipotong dadu dan dibakar dalam ketuhar
Ayam dibakar dalam ketuhar

sos thousand island

Resepi Sandwich Tuna

Roti yang dibakar
Tuna
Sos cili
Cheese
Kobis ungu

Cara-cara :

Gaulkan sos cili bersama tuna.
Sapukan pada roti yang telah dibakar.
Tabur kobis ungu dan cheese..

siap !


nampa tak ? nampak tak ? senang ya amat menu kali ni..simple, sihat dan kenyang ! 
hahaha...makan hari hari gemuk juga...
bahan-bahan tu boleh diubah ikut citarasa masing masing.. :D
kalau suka telur..boleh tambah telur ! yummy ~~~ 

selamat memasak sambil cantik cantik ^_^


Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

Assalamualaikum
hye semua :)

Syira nak join giveaway dari Nile.com.my lagi :D
excitednya..banyak kali dah Syira join giveaway dari Nile.com.my, tapi belum ada rezeki nak menang.
harap kali ni bertuah :D
 Nile.com.my merupakan laman web shopping online terbaik di Malaysia. Nile.com.my  yang menjual baju muslimah , Kasut , Beg , Barang-barang Gym , Buku , Barang Dapur , dan banyak lagi melancarkan GiveAway sempena Tahun Baru Cina.

http://www.nile.com.my/page.php?cd=96
(KLIK KLIK KLIK)


Syira nak semua barangan di bawah ini dengan harga kurang daripada RM150 ^_^

















Jumlah :
RM26.80 + RM31.90 + RM23.60 + RM26.10 + RM32.10 + RM 2.90 + RM2.20 + RM4.30
= RM149.90


8 Barang dengan harga kurang RM150 :D
Murah kannn...
Tak sabarnya nak dapat hadiah dari Nile.com.my ^_^


Jom sertai dan check link anda di sini ---> http://www.nile.com.my/page.php?cd=98


Cara sertai : lyssasecret.com

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah