"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, September 30, 2015

OOTD # Back in Time.

Assalamualaikum
hye semua :)


#serenitysyiralokman #teaser #buku #terbitanmustread #akandatang #oktober

"Apabila melihat orang lain lebih pandai dan berjaya, lihat kembali apa usaha kamu untuk mencipta kejayaan kamu sendiri..."





shimmerry bawal square by @syira_lokman (belian online melalui @zmar_apparel_shoppe)
bag daisy dari @thewardroberehab

Sunday, September 27, 2015

MALAIKA OIL Minyak Rawatan Muka Berkesan.

Assalamualaikum
hye semua :D

Jom cantik cantik dengan minyak rawatan muka Malaika Oil.
Korang makin risau jerawat makin banyak ?
Dah cuba pelbagai produk tapi hasilnya kurang memuaskan ?
Jom cuba Malaika Oil minyak rawatan muka yang pastinya BERKESAN !

Malaika Oil merupakan rawatan minyak muka semulajadi yang mampu membersihkan kulit wajah anda secara mendalam seterusnya menghilangkan jerawat dan jeragat degil. Malaika Oil mampu menanggalkan minyak kotor dari muka anda terutama dari alat solek dan bahan kimia yang terdedah setiap hari. Malaika Oil juga boleh dijadikan sebagai serum untuk menghilangkan parut jerawat dengan cara menyapukannya pada kawasan bermasalah. Tak susah pun nak guna, mudah je tau :D


Sebotol Malaika Oil ini mampu menghilangkan :

✔ Jerawat.
✔ Parut Jerawat.
✔ Muka Berminyak.
✔ Bintik Hitam & Putih.
✔ Mengecilkan Pori.
✔ Kulit Rosak dan Kering.
✔ Tiada kesan sampingan.



Keunikan Adunan Semulajadi.
Ramai tertanya-tanya apakah bahan-bahan yang digunakan untuk menghasilkan Malaika Oil. Antara bahan tersebut adalah Extra Virgin Olive Oil, Lemon Oil, Castor Oil, Temu lawak Powder, Herba dan bunga-bungaan. Kesemua bahan ini mempunyai kegunaan dan khasiat tersendiri dalam membantu memulihkan wajah anda.


DIJAMIN Tiada Pengelupasan &
Tidak Menipiskan KULIT kerana :
.
✔ 100% Dari Tumbuhan
✔ Tiada Pengawet
✔ Tiada Bahan Kimia
✔ Tiada Bahan Sintetik
✔ Tiada Bahan Tiruan



Malaika Oil merupakan rawatan minyak yang diformulasi sendiri oleh pengasasnya, Cik Humaira Hasnan. Pada asalnya Malaika Oil hanya diperkenalkan kepada rakan-rakan terdekat, namun atas permintaan yang tinggi beliau telah mengkomersialkannya untuk berkongsi rahsia kejelitaan ini.

Produk ini dikilangkan di Kota Bharu dan disahkan selamat dengan kelulusan KKM bernombor pendaftaran NOT150403152K.


Malaika Oil sesuai dipakai dua kali sehari iaitu pada waktu pagi dan sebelum tidur. Selain itu Malaika Oil juga boleh dijadikan serum untuk menanggalkan parut dengan menyapukannya pada kawasan bermasalah dan biarkan semalaman.


Apakah fungsi utama Malaika Oil?
Malaika Oil merupakan rawatan minyak muka yang mampu membersih kulit wajah secara mendalam seterusnya menghilangkan jerawat dan jeragat degil.

Adakah Malaika Oil ni serum?
Malaika Oil juga boleh dijadikan sebagai serum untuk menghilangkan parut dengan cara menyapukannya pada kawasan bermasalah sebelum tidur.

Malaika Oil boleh putihkan kulit?
Malaika Oil tak menjamin boleh memutihkan kulit tetapi Malaika Oil mampu bertindak membersihkan kulit secara total dan menghilangkan sel kulit mati serta menjadikan kulit anda sihat dan berseri-seri sepanjang hari tanpa jerawat dan jeragat.

Adakah Malaika Oil sesuai untuk muka berminyak?
Sudah semestinya kerana Malaika Oil membersih muka secara mendalam dan mampu menanggalkan minyak kotor dari muka anda terutama dari make up dan bahan kimia. Minyak semulajadi Malaika Oil akan menggantikan minyak kotor itu.

Boleh tak nak pakai dengan produk lain?
Boleh digunakan dengan mana-mana produk yg bersesuaian dengan kulit muka anda. Tapi seelok-eloknya elakkan produk yg dibuat dari bahan kimia berbahaya.




Malaika Oil MEMANG AJAIB & BERKESAN!

Malaika Oil berkesan seawal sapuan pertama, menghilangkan jerawat seawal 3 hari!

Jom order sekarang !!!

FACEBOOK : malaikaoil
INSTAGRAM : @malaikaoilofficial


Friday, September 25, 2015

Kenapa makin sibuk ?

Assalamualaikum
hye semua !!

Selamat Hari Raya Aidiladha ! hehee..
rindu Syira takkk ? Syira rasa mesti korang makin boring dengan blog ni kan..
yelaa..dah lama tak cerita pasal diri sendiri...penuh dengan entry review je..
Alhamdulillah, walaupun blog ni tak selalu meriah tapi masih ada lagi yang beri kepercayaan kepada Syira untuk promosikan produk mereka. Banyaknya rezeki dari Allah kannnn :)
Syira rindu semua orang..dah lama tak blogwalking, rasa makin jauh dengan rakan blogger tapi terharu sebab korang masih singgah blog ni and support semua benda yang Syira buat.
Korang jangan risau, walaupun makin lama bayangan Syira di mata korang semakin berjerebu, tapi dalam hati Syira, bayangan korang terang seperti gigi putih di tengah malam :D hehehe..

Dah 3 minggu Syira menjadi pelajar tahun 2..sem kali ni bermula dengan baik tapi busy sikit..Assignment dah makin banyak. Syira baru balik dari kem selama 3 hari, next week Syira cerita pasal kem tu oke !
hehe..banyak benda nak share dengan korang.
Sebelum Aidiladha Syira dah restock baju di butik ! korang boleh baca entry ni Koleksi by Syira Lokman kalau nak tengok produk terbaru. Paling best sekarang dah boleh order melalui whatsapp tau ! so tak payah susah nak datang butik...best kannnn ? :D
Mungkin ramai yang tak tahu, sekarang Syira pegang banyak status, bukan status sebagai isteri ataupun ibu kepada anak-anak yee...tetapi Syira memegang status sebagai pelajar, blogger, advertising copywriter dan vendor di Butik Zmar Apparel Shoppe.

InsyaAllah Oktober depan tambah lagi 1 status iaitu penulis buku. Buku pertama Syira Lokman bakal diterbitkan Oktober ini. Buku berunsur motivasi yang ditulis dengan gaya santai puisi dan monolog hati. Siapa yang suka baca entry motivasi dalam blog Syira,wajib dapatkan buku bertajuk "SERENITY" terbitan Must Read. Korang hanya boleh baca penulisan Syira melalui buku tu sahaja sebab tiada lagi entry motivasi dalam blog. So yang ni memang limited edition special buat semua ! ^_^  Korang please nanti beli buku Syira tau and tag kat instagram @syira_lokman. Support Syira Lokman ^_^

Alhamdulillah so far masih teratur lagi jadual walaupun kadang-kadang rasa penat sangat. Naib baik jadual kelas sem ni tak padat, boleh la bahagikan masa untuk blog dan kerja-kerja lain. Syira dah 21 tahun so kena gigih lagi berusaha. Walaupun rezeki tak menentu tapi rezeki tak pernah putus. :)
Nikmat Allah tak pernah berkurang selagi kita sebagai hambanya terus bersyukur dan berdoa !

Oke..banyak sangat nak cerita sampai dah tak teratur ayat :P hehe...
jangan biarkan Syira terus menulis sebab memang takkan stop ! hehehe..
nak settlekan kerja lain dulu..bubye semua orang ! Nantikan buku Syira Lokman di kedai buku berdekatan OKTOBER nanti ye !

terima kasih sudi baca..jumpa lagi ^_^

Wednesday, September 23, 2015

Belian ONLINE koleksi Syira Lokman

Assalamualaikum..
hye semua :D

Syira ada berita baik buat semua peminat koleksi by Syira Lokman :D sebelum ni kalau nak beli, kena datang butik Zmar Apparel Shoppe yang terletak di Alam Avenue Shah Alam kan..tapi kali ni tak perlu penat or susah nak cari lokasi butik..sebab....
MULAI HARI INI DAH BOLEH ORDER SECARA ONLINE ! KALAU MALAS OR TAKDE MASA DATANG BUTIK, WHATSAPP TAUUU ^_^

NAZRIN : 016 9745362
ZALITA : 017 204 5027

Alhamdulillah...baru mula jadi vendor di butik Zmar Apparel Shoppe Alam Avenue Shah Alam April yang lalu, kali ni kalau korang nak sangat koleksi Syira Lokman tapi jauh, sibuk atau takde masa nak pergi..boleh order secara online !
Kalau nak tengok sendiri, rasa jenis kain or tengok baju, tudung dan telekung yang lain, boleh serbu butik Zmar Apparel Shoppe ^_^
Alaa..tak susah pun nak cari..dekat je dengan butik SBU..
Kalau korang nak tahu, di butik ni banyak lagi vendor lain juga tau !
tapi kalau pergi wajibbb beli koleksi Syira Lokman ! 
wajib oke..
hehe..limited pieces tauuuu  :D semua dibawah harga RM100...dress pun RM79 je okeee ! 
Takde yg lebihhhh..syokkk kannn ? kalau tempat lain beratus-ratus..beli koleksi by Syira Lokman..semua berpatutan !

LACE BLOUSE ni hanya berharga RM55 sahaja !! ada 6 warna...korang boleh pilih nak warna pastel or warna teranggg :D kain lembut and dihiasi lace warna senada di hujung lengan !


KNIT COTTON CARDIGAN ni ada 2 warna pink and baby blue...comel kan Syira pakai :D hehehe...
tak banyak lagi stok yang ada !
sekarang ni musim nak habiskan stok je :D jom cepat order ONLINE ! Whatsapp nombor diberi ! ^_^


PUNJABI LONG BLOUSE hanya RM55 !
ni stok terbaru Syira Lokman di Zmar Apparel Shoppe ! cepat borong sebelum stok habis !! ada 6 warna, kain berkualiti dan lining menutup punggung.


Telekung ni kainnya sangat best oke ! tak jarang, sejuk..and corak sangat lawa :D
paling best design kat bahagian muka, nampak kemas sangat ! Bila pakai memang nampak cantik sangat sebab terletak je... macam-macam warna ada, pilih je nak mana di Zmar Apparel Shoppe !
HANYA RM65 RM65 RM65 !

KURTI BLOUSE yang comel comel ni PALING LARIS !!!
Tinggal beberapa helai je lagi, tak banyak dah....ada pelbagai design menarik.
Korang pilih je nak warna apa..hanya RM45 RM45 RM45 !
Jangan lepaskan peluang memiliki Kurti Blouse yang berkualiti !
Selalu kain jenis kasar kan ..yang ni cotton crepe oke :D
Sangat best and selesa..


Antara barangan Syira Lokman (vendor) yang  dijual di butik ini ialah :

  • shimmery bawal square (boleh pakai depan belakang, mudah bentuk, senang iron)
  • knit t-shirt
  • cotton cardigan
  • wool cardigan 
  • cardigan leopard
  • prada lace exclusive blouse
  • eyelash dress
  • baju kurung lace
  • kurti blouse
  • telekung
  • songket blouse 
  • lace blouse
  • punjabi long blouse
  • and many more :D


Shimmery bawal square ni keluaran exclusive by Syira Lokman tau !
korang takkan jumpa di mana-mana bawal sama macam ni..
tailormade and sangat selesa dipakai !
yang bestnya tudung ni..kalau korang pakai hari ni,lepas tu mesti nak kena gantung elok sebab esok or lusa nak pakai balik kan ? tapi tudung ni, korang tindih lah dengan beberapa helaian tudung yang lain, confirm bila pakai semula tanpa iron still mudah bentuk !
kalau memang siap pin tu, sarung je ! 
mudah and cepat tau !

Allah..nak cerita kelebihan bawal square ni banyak !
cuba dulu baru tauuu..hanya RM30 sahaja !

  • kain berkualiti
  • tak jarang
  • mudah bentuk
  • shimmery
  • pelbagai warna menarik
  • mudah iron dan tak mudah kedut
  • saiz 1m x 1m 
  • boleh dilabuhkan dan digayakan mengikut citarasa anda.


HARGA BERPATUTAN !
Tiada yang melebihi RM100 punnn :D
syokkann :D cepat rebut beli dress, baju, tudung murah murahhh :D
Jom dapatkan pakaian exclusive by Syira Lokman di
Butik Zmar Apparel Alam Avenue !
Sambil tu boleh cuci mata tengok barangan vendor lain dan owner butik tu sendiri :D


Alamat :
E-23-G,Alam Avenue 2, Jln Serai Wangi M 16/M,Seksyen 16, Shah Alam 

No telefon :
0172045027, 0137147816 

Waktu operasi:
Selasa hingga Ahad @11pm- 7pm

Instagram : 


MULAI HARI INI DAH BOLEH ORDER SECARA ONLINE ! 
KALAU MALAS OR TAKDE MASA DATANG BUTIK, WHATSAPP TAUUU ^_^

NAZRIN : 016 9745362
ZALITA : 017 204 5027


##nak gambar barangan yang dijual ? jom follow instagram Zmar Apparel dan Syira Lokman ;)

Thursday, September 17, 2015

3 Cara Mudah Untuk Menarik Rezeki

Assalamualaikum
hye semua :)

Ramai diantara kita pernah mengalami masalah kewangan dalam hidup. Selain dari usaha yang bersungguh, ada beberapa amalan yang boleh dilakukan untuk memudahkan kita dikurniakan rezeki. Rezeki bukan sahaja dari bentuk wang ringgit malah dari rezeki anak, rumah, kerja, dipermudahkan urusan dan sebagainya :) 
Jom amalkan 3 cara mudah untuk menarik rezeki !

Image result for sedekah

1. Menarik Rezeki Dengan Bersedekah

Ramai yang tidak tahu bahawa amalan bersedekah mampu untuk membawa rezeki yang melimpah-ruah kepada si pemberi rezeki. Amalan yang digalakkan oleh Islam ini bukanlah bermaksud sama sekali mengurangkan wang kita, malah menambah rezeki kita.

Image result for orang doa

Jangan mengharapkan balasan ketika bersedekah.
Kita sering kali tersilap dalam memberi sedekah dan berkata dalam hati, semoga sedekah yang dilakukan oleh aku ini akan mendapat balasan setimpal.
Lakukanlah sedekah dengan ikhlas. Jangan pula ketika memberi sedekah tetapi dalam hati kita berniat agar orang peminta sedekah itu segera beredar. Atau berasa rugi dan merungut dalam hati ketika memberikan wang itu.Sesungguhnya memberikan sesuatu tanpa mengharapkan balasan adalah lebih mulia disisi Tuhan berbanding mengharapkan balasan.

Allah menyatakan dalam firmanNya;

“Orang yang menafkahkan hartanya pada malam dan siang hari secara sembunyi dan terang-terangan, mereka mendapat pahala di sisi Tuhannya. Tidak ada kebimbangan pada mereka dan tidak pula mereka bersedih.” [Al-Bakarah: 274]

Seeloknya, bersedekahlah dengan wang atau barangan yang masih baik dalam keadaan elok.
Buatlah si penerima berasa gembira dengan sedekah yang kita beri. Sedekah dengan ikhlas, jangan caci atau mengeji. Walaupun kita tidak mampu bersedekah lebih, sekurang-kurangnya buatlah hati mereka merasa gembira. Insyaallah, jauh disudut hati mereka akan mendoakan kita kembali agar mendapat kebaikan dunia dan akhirat.


2. Menarik Rezeki dengan Berdoa

Selepas berusaha melakukan kerja, jangan lupa untuk berdoa. Apa sahaja tindakan yang diiringi doa, akan diperkenankan oleh Allah SWT. Berdoa dan meminta adalah sifat semula jadi manusia.
Hanya dengan doa, segala permintaan dapat didengari oleh-Nya.
Insyaallah, rezeki akan tiba juga kepada kita sama ada cepat atau lambat sahaja. Yang penting yakin dengan janji Allah dan sabar :)


3. Mengamalkan Solat Sunat Dhuha


Image result for doa dhuha

Solat Dhuha ini salah satu solat yang memberikan limpahan rezeki dari Allah SWT. Jika diamalkan selalu, InsyaAllah pintu rezeki akan terbuka luas. Solat dhuha sering dikatakan magnet rezeki. Dengan melakukan solat ini, rezeki yang dipohon akan segera menjengah kita.
Yang ini memang Syira akui, baru selesai solat dhuha beberapa minit, tiba-tiba rezeki datang. :)
indahnya.. janji Allah tak pernah salah !



Banyak lagi cara sebenarnya kita boleh lakukan untuk menarik rezeki. 
Jangan merungut dan teruskan bersabar,.
Yang penting, kita kena yakin dengan rezeki Allah. ^_^


Friday, September 11, 2015

Produk D'AIRIS BEAUTY Murah dan Original.

Assalamualaikum
hye semua :)

Sudah menjadi fitrah manusia, kebanyakan wanita sangat mementingkan kecantikan. Sekarang ni bukan wanita je nak lawa, lelaki pun sama. Kalau boleh sehingga usia mencecah 40 tahun ke atas, wajah masih mahu nampak muda dan bertenaga.
Dah cuba pelbagai cara namun sukar mendapatkan apa yang anda idamkan ?
Jom terjah D'AIRIS BEAUTY !
Menjual pelbagai produk kecantikan dan kesihatan yang murah serta original.


Nak kurus ??
Nak cantik ??
Nak gebu gebas ??
Nak mantap & ketat aset wanita ??
Nak tampil sado & macho ??

Jangan risau..lepas terjah D'AIRIS BEAUTY confirm anda takkan risau lagi !
lepas ni makin lawa, makin handsome dan bijak menawan la kannn :D


Antara produk TERHANGAT DI PASARAN yang korang boleh dapat ialah : 

Glutacaps rm 109
Babies blink 5in1 rm 24
Dz garcinia rm 109
Syma beauty skincare rm 54
Glow glowing beauty skin rm 49
K colly rm 86
Jamu rahsia bidan kampung rm 39
Jus caliph kids rm 54
Secret skin white kawai collagen set jihan rm 131

& banyak lagi promosi !!!

*harga tertakluk pada perubahan semasa.


Macam-macam produk kecantikan dan kesihatan yang dijual tau :D  Kalau nak senaraikan semua memang tak cukup la satu entry ni. Banyak sangat kelebihan yang korang akan dapat.
  1. Pelbagai produk sesuai untuk lelaki dan wanita.
  2. Sesuai untuk pelbagai umur dari kanak-kanak hingga dewasa.
  3. Produk berkualiti dan mendapat kelulusan KKM.
  4. Testimoni yang terbaik dari pelanggan.
  5. Harga terendah
  6. Mudah digunakan
  7. Terkenal di pasaran
  8. Dijamin original.
  9. Diyakini Halal
  10. Selamat digunakan.

pilih je nak yang mana.
Pastinya ORIGINAL dan MURAH !


Lepas ni kalau nak beli apa sahaja jenis produk kecantikan dan kesihatan sama ada untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak tak perlu susah mencari kedai ke jalan sana-sana.
 Semuanya anda boleh dapatkan melalui D'AIRIS BEAUTY. 
Tak perlu keluar rumah, kalau sibuk sangat or tak ada masa order online je.
Bayar dan tunggu barang sampai, lepas tu boleh pakai secara konsisten.
Yang penting kena pakai secara konsisten la kan jangan baru seminggu guna dah terus tukar produk lain..nanti takkan nampak perubahan ketara.

Dapatkan pelbagai pilihan produk KECANTIKKAN, KESIHATAN & PELANSINGAN BADAN !
HARGA MURAH + ORIGINAL!


KLIK LINK DI BAWAH UNTUK ORDER :D



FACEBOOK : 

FACEBOOK PAGE : 

INSTAGRAM : 
https://Instagram.com/babiesblink_caliphkids_murah

WECHAT : airisbeauty

WHATSAPP/TELEGRAM/SMS : 011-17753206


Monday, September 7, 2015

Motivasi Inspirasi :D


Assalamualaikum
hye semua :)
hari ni dah bergelar pelajar tahun dua, hari ni daftar subjek dan hari ni juga dah start kelas. Nak tak nak kena bersemangat !
Gigih ni google ayat meletop kebabomm yang boleh naikkan semangat and jadi inspirasi sepanjang sem ni.. 
Doakan Syira dipermudahkan urusan and berjaya dunia akhirat ye :)


Image result for believe


Image result for believe

Saturday, September 5, 2015

Jom Daftar Program Affiliate AMORA.

Assalamualaikum
hye semua :)

Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan produk kecantikan dan kesihatan tetapi kekurangan modal dan kepakaran?
Tak mengapa. Jom sertai program affiliate Amora dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. 
Daftar sekarang melalui link berikut:

Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate Amora?:

1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 3% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis produk) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Setiap referral akan di-tag ke akaun anda selama setahun. Anda akan mendapat komisen bagi setiap perbelanjaan mereka sepanjang tempoh tersebut!

Slider

Apa yang lebih menarik lagi?

1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 2% (bergantung kepada jenis produk) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di Amora. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di Amora.
3. Pertandingan dan hadiah lumayan untuk Affiliate yang memberikan prestasi terbaik dari masa ke semasa.


Perla Potion

AMORA menawarkan lebih daripada 1000 produk kecantikan, kesihatan dan minyak wangi  dari lebih daripada 200 jenama.

Semua produk AMORA adalah 100% asli. AMORA komited dalam menyediakan perkhidmatan pelanggan yang terbaik.

Jangan tunggu lagi! Inilah peluang anda menambah pendapatan!
Terima kasih.



PROGRAM AFFILATE SIMPLEHIJAB

hye semua !
Pernahkah tak korang terfikir untuk memulakan perniagaan tudung tetapi kekurangan modal dan kepakaran? 
Siapa pernah join program affilate ? Promote link and dapat duit ! mudah kan :D
Syira dan ramai blogger pernah terima komisyen dari beberapa program affilate sebelum ni tau and jangan lepaskan peluang jana wang melalui  PROGRAM AFFILATE SIMPLEHIJAB ^_^
Program yang baru bermula and kalau korang join cepat..ajak kawan-kawan lain join pun dapattt komisyen bila ada pembelian tauuu ! 
Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. 
Daftar sekarang melalui link berikut: [KLIK SINI]

Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate SIMPLEHIJAB ini adalah:
1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.

Apa yang lebih menarik lagi?
• Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
• Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 5% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada barangan) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh 'your referred agents' ke sistem kami.
• Namun anda tidak akan menerima sebarang komisen bagi pembelian daripada pelanggan yang di-referred oleh agent yang di-referred oleh 'your referred agents'.

BE OUR AGENT NOW & GRAB YOUR CHANCE TO EARN MONTHLY COMMISSION.

Free registration.
You don't need to keep stocks.
You don't need to handle orders.
All you do is just sharing URLs and earn comission.


Apa tunggu lagi ? JANA WANG DENGAN PROGRAM AFFILATE SIMPLEHIJAB :D
jom daftar segera !! - [KLIK SINI]

Thursday, September 3, 2015

MYHARA Muslimah Fashion and Style.

Assalamualaikum
hye semua :D


MYHARA Muslimah Fashion and Style menjual pelbagai baju muslimah yang berkualiti dengan harga berpatutan secara belian borong atau biasa.
Pertama kali terjah ke page MYHARA, Syira rambang mata melihat pelbagai design dengan warna ceria...comel oke ! sopan and selesa, itu yang paling best ! Kalau korang nak tahu koleksi MYHARA bukan sahaja untuk perempuan tapi ada juga baju untuk lelaki. :D 





Semua produk MYHARA adalah menepati piawaian kualiti yang ditetapkan. Hanya produk terbaik dipasaran akan dikongsikan kepada muslimah di Malaysia. MYHARA menyediakan Baju/Tshirt/Palazzo kepada seluruh muslimah di Malaysia dan mengalakkan berbelanja secara online yang nyata menjimatkan...jimat oke jimatt...




Untuk yang dah berkahwin and nak beli baju comel buat pasangan anda ! MYHARA ada koleksi pakaian couple. Beli 2 helai dengan harga yang lebih murah :D korang pilih je nak design bunga ke, gaza, baju khas buat warga johor atau design dengan warna ceria..semua ada !


Fabrik yang digunakan untuk menghasilkan produk MYHARA adalah dari campuran kapas dan polyester. Fabrik ni sangat popular tau and sesuai sebagai pakaian harian, pakaian kerja dan pakaian seragam !

selesa and tak panas tau sebab tu fabrik ni jadi pilihan !

Keistimewaan fabrik :

  • warna tidak luntur jika dibasuh.
  • warna terang.
  • fabrik tidak mengecut jika dibasuh.
  • fabrik kirang berkedut.
  • selesa dipakai.
  • tahan lama.

macam-macam design ada..pilih je nak yang mana..pelbagai warna, pelbagai gaya :D
yang penting..sopan and trendy !

Ada promosi ke tak ??? mestilahhh ada :D
PROMOSI 3 helai rm100 utk baju muslimah tanpa head tag !!
FREE POSTAGE ke semenanjung untuk 3 helai tau !


 Setiap kali nak beli online mesti korang risau tentang saiz kan ? sebab kadang-kadang saiz baju ni tak sama..korang jangan risau, untuk semua baju MYHARA korang boleh pilih saiz yang korang nak tanpa was-was..kenapa ? sebagai MYHARA dah sediakan carta ukuran saiz di bawah ni :D
so sebelum order, pastikan size korang betul tauuuu !

Dah ramai yang berpuas hati dengan pakaian dari MYHARA. 
korang boleh ke facebook dan instagram MYHARA untuk lihat komen-komen positif dari pembeli. Lepas baca confirm korang pun rasa nak beli !





mesti dah rambang mata nak pilih kan ? jom terjah MYHARA !
Pakaian berkualiti dengan harga berpatutan !


FREE POSTAGE ke semenanjung untuk 3 helai tau !

FACEBOOK : MYHARA MUSLIMAH
INSTAGRAM : MYHARAMUSLIMAH
NO TELEFON/WHATSAPP : 60102346920

apa tunggu lagi ?? jom shopping online di MYHARA !
MUSLIMAH FASHION AND STYLE :D



DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah