"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, January 28, 2011

My New World !

hello hello hello.....!
wah! ..tiba tiba rasa excited je na tulis ni..tgn bgetor2!..hahaha
thanx adeqku dyla cyg coz tlg wat kan..hee~~ yelaa..org baru kan..ne reti sangat na wat ni..
tgk owg len de blog.aku pun na la jugak(cbuk je i ni an??..hehe) :P
..now..ta de apa na cte..
just wait n see!..bnyk story moryy t aku na gtau kowg sume..
hope kowg SUKA!!... :)

No comments:

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah