"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, March 9, 2015

Syira Lokman dalam ruangan DEWI Mingguan Wanita.

Assalamualaikum
hye semua :D

Tajuk : Syira mahu jadi pencetus inspirasi ! 
"Gadis kecil molek bernama Wan Syahirah binti Mior Lokman, seorang yang sangat optimis dalam mencorakkan masa depan. Ketika usia 20-an lagi,dia sudah mula menyusun langkah menetapkan matlamat untuk mencapainya. Kini dia menuntut dalam tahun pertama Universiti Malaya dalam jurusan Ijazah Sarjana Muda Kaunseling."

Alhamdulillah..
Baru je beberapa minggu lepas diberi peluang untuk tampil dalam Berita Harian, kali ini pula dapat peluang yang lain pula untuk menghiasi ruangan DEWI dalam Majalah Mingguan Wanita.

Alhamdulillah, rezeki rezeki...pemurahnya Allah :)

Tajuk : Syira mahu jadi pencetus inspirasi !
Ya ! Syira mahu menjadi inspirasi kepada orang lain..
nikmatnya berkongsi kisah hidup apabila beberapa orang pelajar STPM mesej di facebook, ada yang emel semata-mata untuk minta pendapat Syira tentang result mereka, tentang cara belajar and lebih indah apabila ada yang ingin menjadi seperti Syira.

kadang-kadang bila menulis tu tak pernah terfikir pun hasil penulisan kita akan jadi pembakar semangat untuk orang lain berusaha dan berjaya...seronok ! seronok sangat bila tahu ada antara mereka dapat 3 atas untuk result STPM, ada junior Syira sendiri result sem 1 STPM lebih baik dari result sem 1 STPM Syira dulu.

ada yang mesej "akak, saya nak belajar kaunseling di UM macam akak"

Tak pernah sangka pun sehebat itu Syira mampu menaikkan semangat mereka untuk berjaya.
Syira tolong ,sebab tak ramai bangga menjadi pelajar STPM.
Ramai melihat STPM ini hanya untuk golongan yang tercicir ke universiti, matrik dan sebagainya.
Disebabkan itu Syira share bagaimana Syira dapat 4D SPM kemudian berubah menjadi pelajar terbaik STPM dan kini melanjutkan pelajaran di Universiti Malaya.

Terima kasih juga kepada semua pemilik online shop, blogger yang sudi mendapatkan servis advertorial daripada Syira..Lepas masuk majalah ni terus masuk 2 job..rezeki..alhamdulillah ^_^
Syira harap semua puas hati dengan servis yang diberikan. 
untuk sebarang urusan seperti sewa ruang iklan , review, bussiness, sponsorship or nak minta tolong Syira promote barang, ig, blog..boleh hubungi Syira bila bila masa oke..harga dari RM10 sahaja :D
Syira nak tolong, sebab tu harga yang dikenakan untuk setiap perkhidmatan sangat murah !

Emel : syiralokman21@yahoo.com.my

Terima kasih semua yang mendoakan.. semoga semua murah rezeki ^_^
Syira sampai ke tahap ini pun disebabkan korang !
tak mudah sebenarnya tapi Syira yakin ...
akan ada jalan buat mereka yang berusaha .
Akan ada rezeki buat mereka yang bersungguh sungguh ingin mendapatkannya
dan
Akan ada kejayaan buat insan yang berjuang kerana Tuhannya.

InsyaAllah bulan 4 ni Syira ada projek istimewa..mencuba sesuatu yang baru..
hehe..doakan tau :D


Kalau nak baca apa kisah menarik yang Syira kongsikan..jom beli Majalah Mingguan Wanita !
Syira lokman dalam ruangan DEWI @mingguanwanita edisi 6 hingga 12 Mac 2015 ...
Korang cari je cover depan pasangan selebriti romantis Yana Samsudin dan Fadzil Bahri :D
tq team @mingguanwanita ... 


14 comments:

zazanizam said...

Alhamdulillah, tahniah dik ;)

Athirah Diyana said...

tahniah syira!!!

izzeyda said...

tahniah syira.. apapun rezeki setiap manusia tuh tak sama.. semoga syira lebih berjaya lagi selepas ini..

Harith Iskandar said...

wow Tahniah sbb berjaya jadi inspirasi kpd orang lain.bkn satu usaha yg mudah bukan?Semoga berjaya juga satu hari nnti

ikhwan yusuff said...

tahniah.. :D

nor hidayah mohd nor said...

Wahhhh, tahniah featured dalam magazine lagi. Hehehe, Baguslah, boleh jadi inspirasi pada orang lain. :)

p/s: doakan kita pulak masuk magazine, ni komen amik berkat. Hahahaha

miminadam said...

all the best syira

imm hassan said...

salam..blogwalking ka sini ☺

tahniah masuk magazine tuu..

Yana SSurianah said...

Salam..tahniah syira...
follower ke4315
http://www.mamanau89.blogspot.com/

nayfatimah rasyid said...

tahniah syira ;)
dah glamour awak yek asyik keluar masuk majalah je nie ;)

azi zul said...

bestnyaa syiraa!! retiss gituu

Cik Ash said...

Tahniah syira masyukkkk

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
waaaaaa
tahniah3

Muhammad Khudri said...

tahniah

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah