"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, June 21, 2014

Syira Lokman dalam Utusan Malaysia (Blogger Pilihan.com)

Assalamualaikum
hye semua !!

dah beli UTUSAN MALAYSIA 21 JUN 2014??

kalau belum,, cepattt pergi beliii ! ( gaya owner D'Herbs ~ Terlajakk Laris ) haha...

Syira tak ade la putih melepak
cerah beno macam dlm gambar tu ye..haha..
http://www.utusan.com.my

Rasa teruja bila baca mesej dari Encik Azrin..
oke sebenarnya beliau dah call Syira 6 kali sebelum tu..tapi Syira tak perasan..hehe...
masa tu Syira di kampung..
nasib baik Encik Azrin masih setia menunggu jawapan dari Syira... ^_^

Terima kasih kepada Utusan Malaysia ^_^
Terima kasih Encik Azrin dan Encik Hanafi Khamis :)
Terima kasih kerana memilih Blog Syira Lokman untuk diketengahkan :)

Kerja anda terbaik ! cepat dan efisien ^_^

Alhamdulillah..rezeki Syira :)

Syira sememangnya belum layak mendapat pujian dari kalian.
Masih ramai lagi blogger hebat dari Syira..tapi kali ni rezeki Syira :)
alhamdulillah..
Blog ialah medium untuk syira menulis sesuatu buat semua :)
Setiap yang dikongsi diharap dapat memberi inspirasi dan membantu kalian, pada masa yang sama dapat mengingatkan kalian dan Syira sendiri yang selalu alpa.
Mungkin ada darinya yang boleh membawa manfaat untuk kita berubah bersama.

Saya menulis untuk diri sendiri..untuk orang lain..kamu , mereka..atau sesiapa sahaja :) 
moga bermanfaat !

Terima kasih buat semua yang sentiasa setia mendoakan :)

Apa yang pasti,kejayaan kita hari ini bukan sahaja dari hasil usaha kita, tetapi dari doa insan2 mulia yang ingin melihat kita berjaya :)

Moga kita dijauhkan dari lupa diri. 
Moga Allah lindungi hati ini.

lepas ni kena makin rajin singgah dan baca entry di blog Syira tau :)
Maafkan atas kekhilafan Syira sendiri..
Semoga hidup kalian diberkati :)

Sekiranya ada apa2 urusan boleh terus berhubung dengan Syira ---> [KLIK]

##Kalau nak sewa tapak iklan or nak Syira review blog, produk or apa yang berkaitan..
PM ---> Syira Lokman
Harga serendah RM10 :)

32 comments:

mirza syazwina said...

bestnye,hebat2^_^
taniah syira !:D

nor_farihan said...

Alhamdulillah....tahniah syira :)

CT Humairah said...

tahniah :D seronoknyaaa ~

ANa Ahmad said...

wah... tahniah syira :)

aisyah ambris said...

Tahniah untuk kejayaan awak...

Siti Aisyah said...

wah..bestnya dpt msuk majalah..btw tahniah kak syira. :D teringin nak jadi cam akak

aniesa ahmad said...

Wahhh .. masuk paper .. Tahniah Syira.. Semoga berjaya dunia akhirat .. :D

aniesa ahmad said...

Wahhh .. masuk paper .. Tahniah Syira.. Semoga berjaya dunia akhirat .. :D

aniesa ahmad said...

Wahhh .. masuk paper .. Tahniah Syira.. Semoga berjaya dunia akhirat .. :D

aniesa ahmad said...

Wahhh .. masuk paper .. Tahniah Syira.. Semoga berjaya dunia akhirat .. :D

aniesa ahmad said...

Wahh .. masuk paper .. Tahniah Syira.. Semoga berjaya dunia akhrat .. :D

Nao Mei said...

Alhamdulillah rezeki dik

amanina nasuha said...

wahhh..tahniah syira...

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...syira,

moga syira lebih dikenali ramai lepas nie.. dan jadi blogger popular k.

mselim3

pls; good luck syira.

Akif Imtiyaz said...

TAHNIAH Syira ... wah wah wah makin glemer adik kita ni kan ??? Moga terus maju dan berjaya di lain hari ..

Si Gigi Besi said...

bestnyeeee ^^

Iola said...

wa hebat nya :D thniah syira

QasehnyaRania said...

tahniah :)
teruskan menulis :)

Azhafizah Md Nor said...

wahh seronoknya..tahniah syira

Norzi beautilicious house said...

tahniah syira ... :)

azuraida ahmad said...

tahniah.. wahhh... terbaiklah..
tahniah syira

cik ida said...

wah bestnye syira.. semoga berjaya dalam semua bidang yang syira ceburi

Montana said...

xmasuk suratkhabaq pun segak aihh dah masuk lagi extra segak

Wafi Remli said...

Wah, menuju ke arah blogger popular. Tahniah.

syazrah tarmin said...

waaa.. best nyer.. tahniah syira :)

Iola said...

tahniah hee btw, saya dah usha baju2 kat padieka heee cantik2..nak cam awak nye heee simple tapi gojes tengok

Barniyah Ammara said...

Wah!~ :D Tahniah! ^^

Aisyah Umairah said...

waaa.. dapat masuk paper.. best nyerr.. tahniah syira..

Papaglamz said...

Pergh... Bukan calang-cslang orang syira ni.. Bertuah dapat kenal syira.. Keep in touch dear..

sYiRa LoKMaN said...

syira budak 20 tahun yg biasa je..tp impian syira luar biasa..hehehe

syikin maarop said...

Tahniah! Semoga terus sukses Syira :)

Saniah Ahmad said...

tahniah,, suka baca blog ni :-)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah