"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, September 17, 2017

PERKHIDMATAN SESI KAUNSELING SECARA PERCUMA.

Assalamualaikum ^_^
Hai semua !

Syira sedang mencari klien yang berminat untuk mengikuti khidmat sesi kaunseling PERCUMA bagi memenuhi tuntutan tugasan Syira sebagai seorang pelajar Tahun 4 Ijazah Sarjana Muda Kaunseling Universiti Malaya.


Perkhidmatan yang disediakan :
  • Kaunseling Individu.
  • Kaunseling Kelompok.
  • Ujian Minat Kerjaya. 
  • Ujian Saringan Kesihatan Mental.
________________________________________
  1. Terbuka kepada sesiapa sahaja yang berkemudahan untuk ke Universiti Malaya/pelajar/staff Universiti Malaya.
  2. Tiada had umur dan terbuka kepada semua bangsa/agama/jantina.
  3. Masa fleksibel (atas persetujuan bersama).

Sekiranya anda mempunyai isu/konflik berkaitan perhubungan, pelajaran, pengurusan masa dan sebagainya serta memerlukan seseorang untuk mendengar dan membantu, jangan segan cari Syira ya. Sesi dijalankan di Universiti Malaya. Tiada bayaran dikenakan.

Siapa berminat ? :D 
Hubungi Syira segera ya !

🔹Whatsapp : 013 4006121
🔹Emel : syiralokman21@yahoo.com.my
🔹PM facebook : Wan Syahirah
🔹DM instagram - syira_lokman

WAN SYAHIRAH BINTI MIOR LOKMAN @ SYIRA LOKMAN
Kaunselor Pelatih,
Universiti Malaya.


# Segala perkongsian dan maklumat anda tertakluk kepada etika kerahsiaan. 
Mohon 'share' untuk membantu saya. 
Terima kasih ^_^

Thursday, September 7, 2017

OOTD # Pastel in Grey

Assalamualaikum
hai semua :)


Doa itu pergi dan akan kembali.
Pergi kepada Allah dan kembali kepada kita.

Doa dan luah pada Dia kerana doa itu akan membawa "hadiah" buat kita nanti.
Andai tak dapat yang diminta pasti diberi yang lebih sempurna kerana perancangan Allah tidak pernah sia-sia.

Tuesday, September 5, 2017

Review buku motivasi Serenity dan Fragile Syira Lokman.

Assalamualaikum.
Hye semua !

Rupanya masih ada yang belum tahu Syira dah hasilkan 2 buku motivasi. Ya korang, dah 2 dah. Ni bukan novel tau tapi buku motivasi untuk bacaan umum. Kalau sesiapa yang nak tengok review pembaca, meh sini Syira kongsikan sebahagian komen-komen pembaca Serenity dan Fragile. Lepas baca silalah beli ya ^_^ Kata support Syira kan :P
No automatic alt text available.


No automatic alt text available.

No automatic alt text available.




Kalau korang pergi mana-mana bookstore, better korang tanya terus di kaunter, so mudah, diorang akan beritahu kat rak mana atau paling best, diorang yang carikan.
Tapi kalau korang nak buku dipos terus ke rumah, lagi mudah..whatsapp je 0162093151 (KOMRAD BUKU)

 Taip : TAJUK/KOD BUKU <jarak> KUANTITI <jarak> NAMA PENUH <jarak> ALAMAT 

Korang juga boleh order secara online di https://bookcafe.com.my/ atau http://www.mustread.com.my/home/





Cara mendapatkan buku FRAGILE & SERENITY :
  1. Syira Lokman (fb) (bertandatangan-limited)
  2. Komradbuku
  3. Kinokuniya
  4. Bookcafe.com
  5. Must Read
  6. Mph bookstore
  7. Popular bookstore
  8. Kedai-kedai buku berhampiran anda.
  9. Online seller

korang boleh search #serenitysyiralokman serta #fragilesyiralokman di facebook dan instagram untuk lihat lebih banyak review ! Serenity dah masuk cetakan kedua tau. Semoga Fragile pun laku keras selalu la :D
Nak tengok review berkaitan Serenity dan Fragile di blog ni boleh tengok post yang lama ya.

Terima kasih semua yang mendoakan dan baik hati selalu support Syira.
Semoga hidup diberkati dan sentiasa murah rezeki :)

Dah beli jangan lupa tag dan hashtag #fragilesyiralokman dan #serenitysyiralokman di facebook, twitter, blog dan instagram oke !

Email : syiralokman21@yahoo.com.my



DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah