"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, April 13, 2014

Blog Syira Lokman dalam Harian Metro.

Assalamualaikum
hye semua :)



Rezeki lagi kali ni apabila Blog Syira Lokman terpilih untuk menghiasi ruangan blogger dalam HARIAN METRO.
Dah terlambat sikit sebenarnya nak buat entry ni,hehe..
Sesiapa yang dah beli HM Jumaat 11/4/2014 jangan lupa baca artikel berkaitan Blog Syira. :)
Terima kasih buat rakan blogger yang beritahu blog Syira dalam HM Jumaat :)

Rasa teruja bila dapat call dari Kak Rosmaliana.
Terima kasih buat Kak Rosmaliana sebab sudi interview Syira, nak datang hantar photographer ke Ipoh katanya, tapi alhamdulillah dipermudahkan apabila ketika tarikh interview (11/3/2014), Syira berada di Puchong.
Dekat sikit la nak jumpa :)

TERIMA KASIH SEMUA ! :)

This is my personal blog ^_^
Syira tulis tentang diri sendiri, hal sosial dan persekitaran + perspektif Islam, motivasi, fesyen, resepi,  puisi, tips blogging, book review dan giveaway :)

Nak tahu lebih lanjut mengenai Syira,blog ini dan cara untuk menghubungi Syira - [KLIK]


Blog Syira Lokman dalam Majalah Remaja [KLIK]
Syira Lokman dalam Hijab Fesyen [KLIK]

31 comments:

ikhwan yusuff said...

tahniah..:D

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Akif Imtiyaz said...

tAHNIAH sYIRA ...

Hafiza Ismail said...

wow, tahniah, teringin jugak nak masuk paper. doakan :)

Amir Khalis said...

Tahniah Kak Syira :)

dilakhir said...

tahniah :)

nor ainza said...

taniah syira hihi

Belladeone said...

tahniah syira...

Amirah Su'aidah said...

Wah.. Tahniah Syira.

btw.. cunnya wajah baru blog ni. Baru ada kesempatan menjenguk blog syira =)

luqman zakaria said...

wah..tahniah yer..

Mysara Ab Rahman said...

tahniah!

✿ Nasihahaha ✿ said...

congratess sis..hehe ^_^

Nurfaezah Abdullah said...

waaa jeles i hahahahaha

Aku Penghibur said...

alhamdulilah tahniah

ain samadi said...

Tahniah ye

Bahrain said...

Wah, tahniah dapat masuk dalam surat khabar.

Jia Rizaira said...

tahniah tuan blog....semuga sukses selalu hendaknya.

Eellee Nana said...

tahniah syira^^

Nadhirah Afiqah said...

tahniah akak Syira. cantik blog berwajah baru ni. sama cantik dengan tuannya. XD

Sukma Haron said...

tahniah syira...

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Syira!

Delimasari said...

tahniah Syira

Wafi Remli said...

Waa, masuk metro tu. dah boleh iktiraf jadi famous blogger dah ni

msredcheesecake said...

waa... tahniah yea...

Zara Nurhaidah said...

woaaahhhh !!! =D

amanina nasuha said...

wow..cntik da blog..nak jugak masuk paper niii :)

Izzati Amira said...

tahniah!! whoahh

Barniyah Ammara said...

Tahniah!~ ^^

Nurul Baharudin said...

Waaaah, ribuan tahniah buat Syiraaa~ nanti nak sign~ hahaha!

Nurul Baharudin said...

Waaaah, ribuan tahniah buat Syiraaa~ nanti nak sign~ hahaha!

Haji Kecil Saudagar said...

Tahniah cik syira!.
Kalau tahu awal dh boleh beli HM siap-siap. :)
.
.
Salam kenal. Haji masih baru dalam dunia berblogging. Mohon tunjuk ajar ye Cik. Tq

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah