"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, January 17, 2014

Blog Syira Lokman dalam Majalah Remaja !

Assalamualaikum
hye semua !

Dah beli majalah remaja 15 Januari 2014?? kali ni kowang harus beli, kenapa??
sebab blog syira ada dalam tuuu :D

Semalam beli majalah remaja 15 Januari 2014 semata mata sebab dapat tahu blog syira terpilih untuk menghiasi ruangan "REVIEW BLOGGER"..
alhamdulillah..rezeki lagi ^_^



Ada 2 blogger lain yang turut menghiasi ruangan "review blogger"
siapa??
jeng jeng jeng....nak tahu kena beli sendiri majalah tu ^_^

And hari ni genap SATU bulan usia fanpage BLOG SYIRA LOKMAN
 :D hehe...fanpage pun ada usia kann..
ni page baru yang menggantikan page lama..
ALHAMDULILLAH..
dalam sebulan dah ada 459 orang yang like ^_^
terima kasih !

Terima kasih team REMAJA
Terima kasih pengunjung setia blog syira lokman :)
Terima kasih sebab terima syira dalam dunia blog ni dan baik hati kawan dengan syira :)
Bersama sebarkan kebaikan :)

Nak bagi kowang hadiah ni..siapa nak ?? [KLIK SINI]
Sebarang urusan boleh pm Syira di Facebook.


47 comments:

eimah siti said...

nice..tahniah diucapkan ^^

Paly said...

wahh.. tahniah !

Contest SEO Car Stickers Malaysia

Anis Amira said...

congrats sis :D

muja said...

alamak,, jelez tau,, huhuu,, tahniah :D

DIANA said...

Congrats dear!

NinaAz said...

Wahh.syoknyaa. tahniah :)

Eellee Nana said...

nice, congratz sis^^ Ibu Mengandung: Cara Memilih Bra yang Tepat

Liniey Nor said...

tahniah syira ^^

are'na said...

Tahniah!! ^_^

Eimma Esmail said...

TAHNIAH SYIRA ;)

Linda said...

Congrats Shira!

Nurul Faiz said...

tahniah ye :)

Shafiqhashim said...

Tahniah...

shafiqhashim.blogspot.com

nanalee caramelo said...

tahniah syira. nana selalu gak ekot update syira :)

Phoebe said...

Alhamdulillah. Murah rezeki Syira. ^^

ANa Ahmad said...

tahniah awek comel hee ;)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Wow, tahniah Shira. Moga terus sukses berblog yer (:

Zamani Abe said...

tahniah~ rezeki tu ;D

Fara Athira said...

Tahniah . Hehe ♥

Bobo said...

Congrats! Dan terus menulis.. :)

Abak Lorong Cinta said...

Alhamdulillah..tahniah.. satu pengiktirafan yg mjadi mtivasi kpada rakan2 yg lain..

In Shaa Allah..

Abak harap satu hari nati ada rzeki untuk loorng cinta...hehe

Wafi Remli said...

Waa...tahniah~

Mar Mansor said...

tahniah syira..moga lebih success

nana syana said...

congrat sis :)

Izzah Azizah said...

Tahniah sis !!

Huny eda said...

tahniah~ teruskan dalam berblogging...

Mimi Azirah said...

Wah syoknye blog msuk majalah...tahniah

kemey said...

wau bestnye..congrats dear=)

Kathy R'bain said...

tahniah dear..

MamaHarriz said...

tahniah ye

Adam Haiqal said...

share la tips macamana nak masuk dlm ruangan mcm ni :)

sYiRa LoKMaN said...

WAAA ~~ TQ SEMUAA...IF NAK TAU MCM MNA NAK MASUKKAN BLOG KOWG DLM MAJALAH...PM JE SYIRA DI FB YEE... KLIK BANNER FB KT SIDEBAR TUU ^_^

Ayue Idris said...

waaa..congrats dear!

sYiRa LoKMaN said...

ayue :thanks ^_^

Suhaili Mustafa said...

hehehehe blog saya pun ada ~ tak beli lagi magazine ..hmm

shahdiana said...

tahniah dear..hebat ni sampai masuk dalam REMAJA lagi...tahniah again...

Teena Tna said...

Aritu saya ada terbaca. Patutlah macam kenal jer blog ni. Heeh

Aimi Farhana said...

congrats :)

Aimi Farhana said...

congrats :)

Aimi Farhana said...

congrats :)

Aimi Farhana said...

congrats :)

Izzati Amira said...

whoahhh.. bestnya.. suka tengok blog yg masuk majalah ni.. hee

Mohd Zakwan Zain said...

tahniah. famous juga rupanya syira ni.. btw dah add kat FB. harap2 approve la Mohd Zakwan Zain hehe :)

Barniyah Ammara said...

Tahniah! Bestlah kak Syira popular~ Hehe. :)

Barniyah Ammara said...

Tahniah! Bestlah kak Syira popular~ Hehe. :)

Zul Azizi said...

Assalamualaikum...

Tahniah Syira masuk majalah...

Top Seo Friendly said...

Patutlah boleh masuk majalah REMAJA, pasal tu ada masuk juga di majalah RASA.... pasti bestkan dapat masuk majalah.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah