"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, February 12, 2015

Blog Syira Lokman dalam Berita Harian.

Assalamualaikum
hye semua :)



Siapa ada beli akhbar BERITA HARIAN semalam ? :D
Kalau tak ada, korang kena cari cepat ! minta kawan, tanya orang..hehehe..

kenapa?
kenapa ??

Sebab..Blog Syira Lokman terpilih untuk Ruangan Blogger Remaja.
Remaja ke ??? hahaa..muda okee...belum genap 21 pun..
*kedip kedip mata*

Terima kasih kepada Berita Harian  ^_^
Terima kasih Cik Khairunnisa :)
Terima kasih kerana memilih Blog Syira Lokman untuk diketengahkan :)

Kali ni perasaanya agak berbeza sikit sebab Cik Khairunnisa PM Syira di facebook 2 minggu lepas dan disebabkan kteorang tak "friend" di facebook..mesej tu masuk "others" .
Petang akak tu PM, tengah malam baru Syira perasaan..nasib baik tak tahun depan baru perasan kan :P
Akak tu tanya boleh interview ke tak, then Syira cakap boleh...dia bagi soalan..jawab melalui emel and settle ! 
macam pelik pelik sikit..sebab akak tu direct tanya di facebook..selalu orang emel Syira dulu kan..
tu macam..betul ke tak ni, betul ke tak ni...hmm..
"macam mana dia tau pasal blog syira?"
hmm..hmm...
tapi alhamdulillah...artikel tu dah keluar pun hari ni 11 Februari 2015 (Rabu).


Alhamdulillah..rezeki Syira :)
Blog ialah medium untuk syira menulis sesuatu buat semua :)
Setiap yang dikongsi diharap dapat memberi inspirasi dan membantu kalian, pada masa yang sama dapat mengingatkan kalian dan Syira sendiri yang selalu alpa.
Mungkin ada darinya yang boleh membawa manfaat untuk kita berubah bersama.

Terima kasih buat semua yang sentiasa setia mendoakan :)

Apa yang pasti,kejayaan kita hari ini bukan sahaja dari hasil usaha kita, tetapi dari doa insan2 mulia yang ingin melihat kita berjaya :)

Moga kita dijauhkan dari lupa diri. 
Moga Allah lindungi hati ini.
lepas ni kena makin rajin singgah dan baca entry di blog Syira tau :)
Maafkan atas kekhilafan Syira sendiri..
Semoga hidup kalian diberkati :)

Kalau ada pertanyaan, nak minta tolong atau nak Syira review produk, online shop, butik, tolong kumpul sumbangan/derma atau sebarang urusan, please add fb, follow twitter atau pun email je :)
insyaAllah i will help you :)
* Syira lebih aktif di fb !



Other than URL given, I do not own any other social media network.

Jangan sibuk mencari kesempurnaan bila diri sendiri masih tenggelam dalam kekurangan. 
Kesempurnaan itu tidak akan pernah menjadi milik manusia tetapi 
hanya milik ALLAH :)


### Saya menulis untuk diri sendiri, 
untuk orang lain, 
kamu, mereka atau sesiapa sahaja :)
moga bermanfaat !
Bersama sebarkan kebaikan dan kasih sayang ^_^

44 comments:

Hanim Hashim said...

Alhamdulillah tahniah syira ... happy for you. Satu penghargaan untuk syira semestinya kan. Keep it up girl! :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum dik, taniah ya.. murah rezeki awak lepas ni. hehehhee

Fadzi Razak said...

Tahniah syira! Semoga rezeki bertambha-tambah lepas ni :)

nOe suhaimi said...

wahh bertambah glemer syira yer...tahniah

Permatabiru said...

wow tahniah...:)

Princess Mimi said...

Wowhh !!!Tahniah !!!Dah bca dh pun..mse tgk2 tu terus dlm hti "ehh..mcm knl la blogger ne..then tgk nme..owhhh.Syira Lokman Rupanya..ngekkk

cik karmila said...

wahh..tahniah syira !!!

Sya Nadia said...

seronoknya.... :)

zazanizam said...

Tahniah ye syira! tumpang happy.. good luck ;)

adk dayah said...

Alhamdulillah :) tahniah syira

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH2!!!

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Tahniah Syira... all the best ye..

Lizzie Yasmin said...

Jadi pemankin untuk belog. Tahniah

sayidah napisah said...

wahh tahniah~! :)

Busyra Bt Takiyudin said...

wah.. tahniah syira.

Busyra Bt Takiyudin said...

wah.. tahniah syira.

Busyra Bt Takiyudin said...

wah.. tahniah syira.

Busyra Bt Takiyudin said...

wah.. tahniah syira.

Busyra Bt Takiyudin said...

wah.. tahniah syira.

Busyra Bt Takiyudin said...

wah.. tahniah syira.

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

moga terus berjaya k...mana thu lepas ni jadi pelakon plak.hhhe

Maria Firdz said...

Tahniah syira...

Maria Hasun said...

Tahniah Syra ;)

Cik Kumbang said...

Tahniah syira :)

shukran TQ said...

perggghhhh!!! msuk berita harian!!!

#blogwalkinghere
#nuffnangclick #follow me on shukranzahari.blogspot.com #Happy blogging

Dunia Zumal said...

Tahniah yer Syira... Tak sempat beli BH semalam ^-^

Eyma Balkish said...

Tahniah..mesti happy dapat masuk BH

Hanis Amanina said...

wahh! tahniah! keep on writing inspiring post okay? :D

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sonoknya
tahniah yer
moga terus sukses AMIN

Afiqah Azmee said...

wahhht tahniah syiraaa! bangga mak ayah kan. masuk paper tu!

Haneeza Mohamad said...

congrates! :D

untungnya syirah,me teringin juga nak blog masuk newspaper tapi hanya sekadar angan-angan je.. huhu

Nur Farahuda said...

tahniah =)

izzeyda said...

tahniah syira.. bertambah2 glamor laa syira lepas nih..

Syira Lokman said...

alhamdulillah..terima kasih semua..alhamdulillah..ni rezeki syira..mungkin lepas ni rezeki korg pula :D

A.L.I.Y.Y.A.H said...

Tahniah kak,semoga terus berjaya pada masa akan datang..
jemput ke blog saya di
http://aliyyah-gani.blogspot.com

ros_reeza said...

Tahniah ye Syira!

ain syafieqa said...

tahniah ye syira..:) semoga terus succes..

ain syafieqa said...

tahniah ye syira..:) semoga terus succes..

Nurul Faiz said...

tahniah syira. semoga terus dimurahkan rezeki selepas ini :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Tahniah Syira.
Muda lagi syira belum masuk 21 tahun.

Nadia Johari said...

tahniah..bilalh nad dapat merasa masuk paper..hehe

nayfatimah rasyid said...

tahniah dikkk

Khadijah Mohamed said...

tahniah syira... :)

kamil salleh said...

Tahniah Syira.... rezeki bertambah lepas ini, ini sayu penjenamaan yang paling berkesan. Moga blog Syira bertambah maju dan berjaya.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah