"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, May 23, 2011

Surprise.. !!

hye readers!...


kowang kowang nak tau tak??..
tadi kan..kawan kawan aku buat surprise party untuk aku,
just a simple party..but,'GEMPAX GiLE'..!!
act,ni untuk celebrate birthday aku..bukan aku je..
kteowang celebrate birthday M'Mey,Akmal..and Yugen jugak!
tapi yang tak best nye,,..Yugen ta datang pun..
oke la...tak apa..maybe dia busy kot :)
kteowang celebrate kat KFC,Tasek...

mula mula aku ingat diowang nak belanja aku KFC je..
rupa rupanya,diowang dah plan macam macam untuk aku.
mula tu time aku nak beli makanan,ada je yang halang..at last aku beli sendiri gak.
then,time aku nak duduk je..tiba tiba diowang nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY..wah!!!
pastu sofea masuk bawa kek coklat...hehee
terharu gilee la tadi..nasib tak nangis,kalau tak maluu je owang tengok :P

lepas makan..kteowang pun buat la aktiviti wajib kteowang!
..hehe..snap gambar banyak banyak la..,hahax..!
pastu pastu pastu,..hehe,tak habis lagi ni..
kteowang jalan kaki balik semula ke sekolah!...

oke!..sampai je kat sekolah..aku bergambar dengan Dayah and Izatti,
time tu la..kawan kawan aku yang KEJAM ni,
baling tepung 'gile berlambak' kat Muka aku yang tak berapa nak putih ni..
hadoi!!!..sakit mata tau tak??..muka hitam pun putih je,hahax!,..
tapi tak pe la..kowang dah plan macam macam untuk aku ,aku relakan je la...
hee~~...
suda suda!
kalau nak story lagi memang tak akan habis la..
kowang tengok je la gambar gambar ni oke! ^_^


sweet 17



sayang kowang


tepung oh tepung !..



hadiah!!..thanx kawan.. :)



kawan kawan ku sayang..thanx sangat sangat sebab kowang selalu buat aku happy..
aku sayang kowang!....
jangan tinggalkan aku tau..
^_^
love love love..

No comments:

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah