"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, July 7, 2012

Hari Koko SMK Jalan Tasek

Assalamualaikum
hye semuaa !!

sejak dua tiga empat menjakkk ni,malas je nak update blog :P hehhee
minta ampun dan maaf dari hujung rambut beruban ke hujung kuku kaki...
Syira sedang mengalami tahap kemalasan mengadap blog dan kekosongan idea..
Tapi hari ni Syira cuba tingkatkan kerajinan semaksima mungkin untuk menaip seringkas,sepadat dan selajunya nukilan indah buat anda pembaca setia.. setia ke?? hahaa..



Hari :Sabtu
Tarikh :  7 Julai 2012
Tempat :  SMK Jalan Tasek,Ipoh..
Aktiviti : Hari Koko SMK Jalan Tasek.

Ni 1st time Syira join hari koko..before ni sekolah lama (SMK Tasek Damai) tak ada pun buat sambutan hari koko..
so tahun ni dapat la merasa kannn,..
macam-macam aktiviti ada,Tayangan,Jualan,Permainan,Nyanyian,Aktiviti Pasukan Unit Beruniform..
Syira,Umi,Dyla dan Kak Chik ,wakil Puteri Islam masuk pertandingan mendirikan khemah. ..
Alhamdulillah,kami dpt tempat ke 2...naib johan oke ! terasa bangga ^_^ ! hehee..
harap lepas ni menang mcm2 lg laaa ^_^

#rinduu puteri islam SMK Tasek Damai... :'(




##maaf post kali ni ayat agak kemerapuan :P


2 comments:

syafiqakarim said...

untung lah kan.hahahah
ah tetiba rindu skola

sYiRa LoKMaN said...

syafikahhh : untung cgt.jom ke sekolah ! hahaha

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah