"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, August 7, 2012

Jom follow blue bird Syira Lokman !

Assalamualaikum
hye semua!




Saya cuma nak bagitahu..

saya baru je buat twitter
jom follow !



12 comments:

piko ija said...

sy xde twitter..xdpt nk follo..haha

asraf osman said...

lai lai ....https://twitter.com/asrafosman

Rniz said...

Cantiklah blog awk mcm tuannya juge.

sYiRa LoKMaN said...

piko : hehe..buat laaa,kte pun baru je buat

asraf : hye awakkkk ~~ macehhh ye :)

Rniz: hehe..bese je..btw,thanks

ahmad amin fitri bin abdul wahab said...

ASSALAMUALIKUM MCM MANA SAYA NAK FOLLOW BLOG KAMU?

sYiRa LoKMaN said...

ahmad amin : :) ade button follow di sebelah kanan blog ni..

Boh Panah said...

So sweet...!!!
heheh...

cik Atiera said...

hihi....
sudah follow..
follow sy jugak oke.. kui3

jom lawat :
http://mahabbahathirah.blogspot.com/2012/08/addicted-dengan-gambar-sendiri.html

✿Lady Ainaa✿ said...

alamak, ena ade tweet tp x ngat pass.. huaaaaaaaa.. tak dpt nk follow sis.. HURM

sYiRa LoKMaN said...

Lady Ainaa : alorhhh!..igt balikkkk.. !

Fatin Zaini said...

; salam aidilfitri,
fatin zaini datang follow u here ! :)

<3 http://www.fatinzaini.com/ <3

sYiRa LoKMaN said...

salam aidilfitri ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah