"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, June 27, 2013

Nak ni ! :D









### COMEL KANNN ??
Nak semua ni...sama, sebijikkkk macam ni !



5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

yang no 1 sangat cute...cam tak berkelip mata memandang...

Anonymous said...

salam akak :)

anak minta akak tolong remove-kan dan hilangkan gambar-gambar yg ada dlm review blog dalam picasa web pictures akak eh. Saya nak remove semua gambar yg tak perlu drpd masuk dlm google search/image dan sebagainya. harap akak dpt bantu. thank you :)

man said...

comelnya barang itu..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

.::: Princess MOMOY :::. said...

wow. pandora. 1 biji tu lebih kurang RM 300. kalau 1 bracelet darab ler

sYiRa LoKMaN said...

hehheee..comel kan semua ni ? nakkk je !!

tambah2 pandora tuu..teringinnnn ^_^ tp mahal :(

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah