"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, October 13, 2013

Be the coolest and make people proud !

Assalamualaikum
hye semua !


At the time when most people think we are the coolest and strongest, we are actually having a big battle with our biggest enemy : Ourselves.


I want to inspire people. I want someone to look at me and say, "because of you, I didn't give up"
Live simply, walk humbly, love genuinely, and life will become easy and meaningful.


11 comments:

Eimma Esmail said...

im proud of u.. hhehehe

EncikKai Abgdude said...

wahh...
kembar ke ???
ehhehehe...

Salam Aidil Adha!
http://abgdude.com

Lyeen De Syifa said...

kenapa dress tu cntik sgt?...beli kat na?

sYiRa LoKMaN said...

hehe..tq semua..
Lyeen : ni tak beli..tempah..simple je ni..pkai dgn belt so jd dress..ble buka belt jd jubah :)

Siti Hajar said...

cantik! yup. inspire others :)

Khai Artzfar said...

nice picture ! btw khai datang singgah sini yer ! ;D

budakpacak.my

rokot nuluhon said...

We try our best :)

Azhafizah Md Nor said...

yeay..make peeps proud of course!

anajingga said...

cantik dengan cara yang tersendiri...comel sungguh Syira Lokman..salam ukhwah dari ana..

Nazirah Murad said...

nais...=)

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih..jemput baca entry lain :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah