"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, April 27, 2016

3 bulan di pasaran, kini #serenitysyiralokman masuk CETAKAN KEDUA !

Assalamualaikum
hye semua ! :) 

3 bulan di pasaran, kini #serenitysyiralokman masuk CETAKAN KEDUA !
Alhamdulillah..Minggu lepas, bila dapat tahu dari penerbit berita gembira ni, rasa syukur sangat ^_^ mungkin tak hebat macam penulis lain tetapi untuk Syira sebagai penulis baru and untuk buku pertama ni..bila penerbit kata stok buku dah habis di stor and CETAKAN KEDUA menyusul..perasaannya macam :D :D :D
Murahnya rezeki, hebatnya rezeki Allah ! Kte usaha sikit je, Dia bagi banyak !





Terima kasih kepada ribuan penyokong #serenitysyiralokman! jangan lupa selfie and hashtag #serenitysyiralokman :D mana tau kot nanti Syira nak bagi free gift ke kannn ?? :D kalau nak tengok review or feedback mengenai buku ni, search #serenitysyiralokman di facebook, twitter dan instagram tauuu ^_^ atau klik REVIEW SERENITY (klik) WhatsApp 016 209 3151



Facebook Komrad Buku : Komrad Buku
Instagram Komrad Buku : @komradbuku









Terima kasih semua yang mendoakan. Semoga hidup diberkati dan sentiasa murah rezeki :)
Dah beli jangan lupa tag dan hashtag #serenitysyiralokman di facebook, twitter, blog dan instagram oke !


Email : syiralokman21@yahoo.com.my
Page :Blog Syira Lokman 

Cara mendapatkan buku SERENITY :

  1. Syira Lokman (fb) (bertandatangan-limited) -COD Universiti Malaya atau Ipoh.
  2. Komradbuku
  3. Butik Zmar Apparel Shoppe, Alam Avenue, Shah Alam.
  4. Bookcafe.com
  5. Buku Halal
  6. Kinokuniya
  7. Ejen-ejen komrad
  8. Mph bookstore
  9. Popular bookstore
  10. Kedai-kedai buku berhampiran anda.
  11. Online seller

WhatsApp 016 209 3151

Dapatkan #serenitysyiralokman di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur MAEPS!
MASUK ADALAH PERCUMA! 29 April 2016 hingga Isnin, 9 Mei 2016. 
 Isnin - Khamis (10 pagi - 7 mlm) | Jumat - Ahad & Cuti Umum (10 pagi - 9 mlm)

#serenitysyiralokman #komradbuku #blogsyiralokman #supportsyiralokman #bukusyiralokman #serenity

SEMOGA BERMANFAAT ^_^

9 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

mantap sekali syira ^^

kennymerligal said...

Tahniah Syira Lokman, teruskan usaha dan semoga sentiasa sukses.

lia ummiirfan said...

tahniah syira dan semoga terus sukses ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

ezyra taharin said...

wahhh tak sangka dah jadi penulis sekarang.. maaf la baru tahu, dah lama tak blog walking.hehe.. tahniah ye.. semoga semakin berjaya dalam bidang penulisan.

Nurolhuda said...

Tahniah Syira.. Insya-Allah jualan untuk cetakan ke-2 ni memberangsangkan. Cetak lagi kali ke-3, Syira buat majlis kesyukuran.

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Perghhhh masyukkkk!!! Tahniah syirah!! Kipidappp!

Muhammad Khairuddin Lim said...

Tahniah...

cik tenggiling said...

taniah syira

hamelia sunita Hamid said...

Tahniah syira, semoga maju jaya!

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah