"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, February 10, 2018

PROMOSI BUKU MOTIVASI SERENITY & FRAGILE BY SYIRA LOKMAN

Assalamualaikum
hai semua !

Dah lama tak promote buku sendiri. Kali ni ada berita baik untuk korang :D selalu nak beli buku tak cukup duit kan ? tak apa, kali ni Komrad Buku buat PROMOSI ISTIMEWA diskaun 30% sehingga 16 Februari 2018 :D

Belian melalui website, diskaun 30% (8 hari saja).

Belian melalui WhatsApp, diskaun 15%

No automatic alt text available.

Apa tunggu lagi ?
Promosi ini SAH SEHINGGA 16 FEBRUARI 2018 SAHAJA !!

# Nak tengok review klik > review-buku-motivasi or search #serenitysyiralokman & #fragilesyiralokman


2 comments:

Tasha Aqisha said...

wah.. ada promosi.. rugi kalau tak grab ni..

Fatin Diana said...

alaaa kejapnya offer tu

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah