"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, March 15, 2011

school time!..

a new story guys!
...last week kteowang picnic kat sekolah..
saja je pun,bukan nya de jamuan or what!..
..ni just kawan kawan rapat je joint!..
it's fun guys!..
kteowang buat sandwich ramai ramai kat sekolah!..makan sama sama..
but aku kena balik awal..pukul 3 aku dah balik,jelez la.. :(
diowang sempat lagi main lepas habis makan tu,
aku je tak dapat main..cian tak??ciann tak??..hehe
oke oke!
entry aku tak sah kalau tak ada gambar kan..??..so jom la tengok!
muka muka gedix before picnic!..






No comments:

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah