"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, April 5, 2012

Ukir kesabaran di hati :)

Seorang lelaki yang betul betul mencintai anda tidak akan meninggalkan anda walau sesukar mana keadaan sekalipun.

Seorang wanita yang benar benar mencintai anda akan memarahi anda untuk banyak perkara,tetapi akan terus menerima anda seadanya walau anda telah menyakiti hatinya.



#cinta itu istimewa..hanya Allah yang tahu siapa benar benar layak mencintai kita .

Anything can happen,life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt anyone.
Every struggle in your life has shaped you into the person you are today.

Bersyukur dengan kesusahan yang telah kita hadapi kerana semua perkara itu yang buat kita kuat! ^_^
SABAR ..sentiasalah ukir kesabaran di hati :)


11 comments:

natikah2020 said...

http://natikah1997.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-amna.html

Tag~

gdsbnga said...

kite suke cakap dekat dia , jangan tinggalkan gua sebab jerawat k . harhar . memang tak boleh bla .

❖ Syaa ❖ said...

sabar bebanyak dapat pahala jugak , untungnyaa bersabar kan :)

sYiRa LoKMaN said...

natiqah : tq tag :)

gdsbnga : hahaha..tak boleh bla,tp penting juga tu,hehee..

Syaa : betul tu...selalu la bersabar ek :D

kai said...

sabar pon ade tahapnye...
kadang2 kite x dpt nk menahan kesabaran kita..

- http://encikkai.com -

Razil Tahir said...

Setuju sangat 40 kali!! XD

huhuhuhuhu XD

9n0L4 said...

due tige hari ni slalu tgk ayat ni kat FB & blog. ;)

dwaty said...

saya setuju....

sYiRa LoKMaN said...

Kai : hehe...betul tu..tp insya Allah,kita kuat utk bersabar :D

Razil : yeah! huhuhu :P

9noL4 : aah kannn..kte mula jmpe at blog je :)

dwaty : hee~~ tq ^_^

sugar rush said...

salam babe! r u looking for an asymmetrical dress or fishtail blouse? then alsugarrush.blogspot.com do have the collection insyaallah. pls do visit them whenever u r free. :))

sYiRa LoKMaN said...

sugar rush : salam..hehe tq :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah