"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, August 24, 2013

SEGMEN MERDEKARAYA by Syira Lokman.

Assalamualaikum..
Hye semua ^_^
Hari ni nak buat segmen simple sebab rindu sangat nak berblogwalking. jom join ^_^

KLIK BANNER..

Start 24 Ogos 2013 hingga 31 0gos 2013 ! 
(tamat beberapa saat sebelum 1 sept ;))

1. Buat entry bertajuk SEGMEN MERDEKARAYA by Syira Lokman.
2. Follow blog syiralokman dan like page PaBiLa-DuA-bLoGgEr-BeRgAbUNg
3. Letakkan banner di atas dan linkkan ke entry ini.
4. Tulis secara ringkas makna Raya dan Kemerdekaan yang indah bagi anda. 
5. Tinggalkan link segmen korang di ruangan komen.

Hadiah :
SEMUA blog yang join akan difollow dan 3 blog yang terpilih akan direview.

Di akhir segmen ni,Syira akan listkan semua blog yang join dan lepas ni,boleh la ramai2 blogwalking ye ^_^ mana tau kot lepas ni ramai follow blog anda :D
Terima kasih yang sudi support..


23 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

goodluck utk segmen syira ^^

ammelia yusoff said...

wah, rajin buat segmen. all the best ^^

cart kartika said...

insyaAllah kalau ada masa ika join.. ^^

trend ambil gambar makanan.. biasala tu.. kan :)
jemput singgah baca entry terbaru..
http://cartiecacloset.blogspot.com/2013/08/ambil-gambar-makanan-sebelum-makan.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

Norhasniza Khalid said...

all the best dear...
mama datang, follow...

http://mamamamy.blogspot.com/

kesempurnaan cahaya said...

Assalamualaikum tuan tanah dan semua blogger yang handsome and comel

saya dah join segmen ini :D

selamat bersegmen semuanya ;)

http://traveloganwarismail.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

http://www.aimisyahirah.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html join..

Noor Suraya said...

salam syira...
saya join..takla ringkas sgt.hehehehe..

http://lamanprincess.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

lienliendot said...

http://lienliedot.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

JariJemari Menaip said...

Saya join. http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

nurulazieyan said...

http://cahayasirius.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

Syifaul Saira said...

JOINED...
http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

BaNu Syah said...

join...

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

Ezzatul Farahin said...

saya join ekk..
http://ezzatulf.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

akmaL said...

sy join ye syira :)

http://biskutcelup.blogspot.jp/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

ain. said...

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

ahmad sollehin said...

http://ahmadsollehin.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

Nisha said...

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html Joined ^_^

Syuraa Rashid said...

http://syuraa-rashid.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html doneee :D

bungee kecikk said...

http://aadhasyuhadah.blogspot.com/

aku juga gadis akhir zaman yang berpijak menumpang bumi Allah .

Yong Atira said...

jOIN !

http://yongatira.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

ayu join..

sYiRa LoKMaN said...

TERIMA KASIH SEMUA ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah