"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, August 6, 2013

Selamat Hari Raya ! Selamat balikkk kampung !

Assalamualaikum
hye semua !

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ^_^
Maaf zahir batin 
..jangan putus jari time raya ni , makan banyak2 bagi gemukkk ! 
jaga diri !
I'm gonna miss Ramadhan 
salam Ramadhan yang akan pergi..
salam Syawal yang sedang menanti ..

Syira nak minta maaf if sepanjang Syira menulis di sini ada yang terasa hati, termarah, terbenci atau apa pun..
tak ada niat nak mengata atau menyakitkan hati.
Terima kasih sebab jadi pembaca setia, rakan yang hebat dan pengkritik terbaik !
Semoga ukhwah kita terus terjalin..insyaAllah :)

Has been a year,
It comes again;
Selamat Hari Raya,
Maaf Zahir Batin.


Teruskan berdoa dan mengucap syukur kepada Allah :)
Dia pemberi rahmat jiwa yang kosong..
Alhamdulillah..


## Selamat balikkk kampung !
Duit raya dah masuk sampul..siapa nak "burung kenyalang" dtg la rumah :D
nak duit raya ;D hehee..


9 comments:

Muhammad Ameruddin said...

Selamat Hari Raya jugak~

atiqa aris said...

selamat ari ghaye wakk :)

huny madu said...

Selamat hari raya aidilfitri syira :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

selamat hari raya.. dan hati-hati bila balik kampung. ^_^

Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

Salam blogger hebat! Jom join http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html Salam Aidilfitri.:)

Nys Anis said...

selamat hari raya jugkak !! yeay

Nys Anis said...

selamat hari raya too :D

Asyik Izas said...

Selamat hari raya Syira..;)

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih semuaaaaaaaa..jaga diri tauuu

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah