"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, September 7, 2013

Review 3 blog bertuah- SEGMEN MERDEKARAYA by Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua..

Tahniah kepada para pemenang segmen SEGMEN MERDEKARAYA.

BLOG PERTAMA-mR. nERD ?

 Mr.Nerd
Siapa Mr. Nerd ?
beliau baru je berusia 16 tahun, 16 tahun pun da pandai berblog da..
comel je blog dia, warna warni :D Adik ni pun suka join segmen..
jom la follow adik ni, kowg pun boleh join segmen yang sama nanti :D
btw, ni post terbaru Mr.Nerd ! jom baca..

"Mulai hari ini, kita jalan sendiri-sendiri. Hidupmu dan aku biar pisah sampai di sini.
Maaf, waktu untuk mencintaimu telah usai. Aku telah berusaha menempati satu ruang di hatimu. Dan kali ini aku setuju denganmu. Kau..memang tak pantas untukku.
Kau berubah. Bukan, mungkin aku yang berubah. Waktu telah merubah aku, seperti yang kau bilang..semuanya tak sama lagi." see more...


BLOG KEDUA - mulan-sahbanu.

Miss BaNu StoRy
Background blog ni warna putih, Syira suka sebab ada bunga bunga warna pink juga !
 hehe..comel !
Banyak info terbaru, ruangan tazkirah and cerita sensasi dunia hiburan kowg boleh tau.
siapa peminat Johan dan Zizan memang sangat digalakkan la utk berkunjung ke blog ni !
macam2 cerita ada :D
pemilik blog turut review filem/ drama terbaru ^_^ peminat korea pasti terujaa..
so..
jom terjah blog mulan-sahbanu


BLOG KETIGA-biskutcelup.
biskutcelup

Pemilik blog bernama Aqmal, merupakan pelajar tahun akhir jurusan kejuruteraan mekanikal di Ritsumeikan University di Jepun :D
waaa ~~ bestnye.. ! bawa Syira pergi Jepun boleh ? :P
Dilahirkan pada tahun 1991 di perak ? eh Perak ? sama la kte .
Follower blog dah ada 1417..kira otai la ni ye :D
Blog pun kemas dan menarik, macam macam ada.
so sesiapa yang nak belajar bahasa Jepun..boleh la terjah blog aqmal ni..
nak tanya apa apa pun tanya je..
jangan malu malu :P



3 comments:

akmaL said...

terima kasih ye syira..review sangat yang mantap sekali..dan tahniah kepada semua pemenang :D

ahmad sollehin said...

terima kasih kak syira review blog saya . hargai sangat

sYiRa LoKMaN said...

SAMA2 :) TERIMA KASIH SEMUA ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah