"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, January 3, 2016

Do not stop praying for the best !

Assalamualaikum
hye semua :)

still dalam minggu exam, so update cecepat..hehee..rindu blog..tinggal lagi 2 paper and lepas exam Syira nak blogwalking komen komen blog korang :D tunggu !!
doakan Syira cemerlang ye exam ni ^_^ 


“Hate no one, no matter how much they’ve wronged you. 
Live humbly, no matter how wealthy you become. 
Think positively, no matter how hard life is. 
Give much, even if you’ve been given little. 
Keep in touch with the ones who have forgotten you, 
and forgive who has wronged you, 
and do not stop praying for the best, for those you love.” 

Image result for live humbly

BUKU SERENITY BY SYIRA LOKMAN :D

Facebook Komrad Buku : Komrad Buku
Instagram Komrad Buku : @komradbuku
ISI BORANG INI UNTUK ORDER !(KLIK) atau whatsapp je 0162093151.
RM20 *tidak termasuk postage




9 comments:

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Yeah! ena suka entry ni, bagi ena keep in positive... hehehe

Farhana Zukri said...

all the best Syira :) selamat tahun baru

Yun Sing said...

Oh ya buku tu dah sampai, belum post lagi.. nanti Yun Sing post dan tag ye ^^

Aqilah Azmi said...

huhu chaiyuk kak!!

Nur Najah said...

all the best utk exam sis. :)

Farah said...

All the best Syira

Diana Rashid said...

ye..macam kifarah la..kan>??akak pun orang yang susah nak maafkan orang.heheh..


jemput Join GA di blog saya

*Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama

*Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua

*Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga

*Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

http://www.dianarashid.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html

Noor Najwa said...

jom join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

kennymerligal said...

betul betul, doa itu penting untuk beri kita semangat bagi menempuh hari hari yang bakal menjelma

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah