"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, December 27, 2015

MENANG Giveaway Disember 2015 Cash RM500 by Emas Putih.

Assalamualaikum
hye semua :)

Siapa join Giveaway Disember 2015 Cash RM500 by Emas Putih.?
Kalau sis Uzu buat giveaway memang beratus orang join...popularrrr gitu kannn :D
and Syira pun salah seorang blogger yang akan join giveaway Uzu sebab hadiah best best oke..dari awal dulu wajib join tapi tak menang menang pun, alhamdulillah sekarang murah je rezeki ^_^
Kalau korang nak tau, pengumuman pemenang dah keluar 3 hari lepas tapi baru hari ni Syira perasan!
punyalah serabut study week banyak kerja bagai nak settlekan jualan buku serenity lagi..
serabut serabut pun blog tak boleh tinggal..hehehe

Alhamdulillah..Blog Syira Lokman menang sebagai TOP REFERRAL !
Rezeki sangat sebab dapat duit RM100 ^_^

Ramai tanya macam mana nak jadi top referral ??
cara paling mudah ialah..selalunya promote link di mana-mana laman sosial and paling penting sentiasa ingat ayat ini "berusaha tanggungjawab kita, memberi rezeki hak Allah".
so..jangan lupa try tips ni ye :) all the best !

Terima kasih semua !!

Yang tak berjaya, jangan sedih..Allah sedang aturkan sesuatu buat anda !
Tahniah juga buat pemenang yang lain. Cepat tuntut hadiah tauuu !

Klik link ini ----> senarai-pemenang

Terima kasih penganjur dan sponsor :D

Semoga murah rezeki semua :) 
Siapa lagi nak buku SERENITY by Syira Lokman ?
order secara online http://tinyurl.com/OrderBukuKomrad atau whatsapp je 0162093151.

Doakan Syira final exam..maafkan salah silap :)


9 comments:

Puan Wawa said...

tahniah syira...:)

luqman zakaria said...

Tahniah Syira..rezeki tuh dapat 100.

Wardah Aneesa said...

Tahniah ya.^_^

aswaleyla said...

tahniah syira :)

Yun Sing said...

Tahniah :)

Akim said...

Tahniahhh

sufi said...

tahniah..rezeki hujung tahun:-)

Othman Zan said...

Assalam. Tahniah Syira. Akak memang tak paham contest contest ni.. haha.

Nieyl said...

Tahniah dear...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah