"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, February 13, 2016

Butterfly by Syira Lokman !

Assalamualaikum
hye semua ! :D

nak update cepat cepat ni sebab banyak benda nak settlekan..Khamis depan kembali ke UM. Misi tahun 2 perlu diselesaikan..oke we make it fast guyss!

Please support me, my team & my business...follow -->

1. https://www.instagram.com/syira_lokman/
2. https://www.instagram.com/butterflysyiralokman/
3. https://www.instagram.com/outboundcounselingum/


Butterfly Syira Lokman adalah account instagram untuk koleksi pakaian dan tudung Syira Lokman. Sebelum ni Syira hanya share di instagram personal Syira tapi now Syira buat instagram baru khas untuk my business..so follow guys !! support me ! :D
Butterfly Syira Lokman vendor di Butik Zmar Apparel Shoppe, Alam Avenue Shah Alam ! so cepat cepat serbu oke !!
Antara barangan Syira Lokman (vendor) yang dijual di butik ini ialah :

  • shimmery bawal square (boleh pakai depan belakang, mudah bentuk, senang iron)
  • knit t-shirt
  • cotton cardigan
  • wool cardigan 
  • cardigan leopard
  • prada lace exclusive blouse
  • eyelash dress
  • baju kurung lace
  • kurti blouse
  • telekung
  • songket blouse 
  • lace blouse
  • punjabi long blouse
  • buku serenity
  • and many more :D

Shimmery bawal square ni keluaran exclusive by Syira Lokman tau !
korang takkan jumpa di mana-mana bawal sama macam ni..
tailormade and sangat selesa dipakai !
yang bestnya tudung ni..kalau korang pakai hari ni,lepas tu mesti nak kena gantung elok sebab esok or lusa nak pakai balik kan ? tapi tudung ni, korang tindih lah dengan beberapa helaian tudung yang lain, confirm bila pakai semula tanpa iron still mudah bentuk !
kalau memang siap pin tu, sarung je ! 
mudah and cepat tau !

Allah..nak cerita kelebihan bawal square ni banyak !
cuba dulu baru tauuu..hanya RM30 sahaja !

  • kain berkualiti
  • tak jarang
  • mudah bentuk
  • shimmery
  • pelbagai warna menarik
  • mudah iron dan tak mudah kedut
  • saiz 1m x 1m 
  • boleh dilabuhkan dan digayakan mengikut citarasa anda.


HARGA BERPATUTAN !
Tiada yang melebihi RM100 punnn :D
syokkann :D cepat rebut beli dress, baju, tudung murah murahhh :D
Jom dapatkan pakaian exclusive by Syira Lokman di
Butik Zmar Apparel Alam Avenue !
Sambil tu boleh cuci mata tengok barangan vendor lain dan owner butik tu sendiri :D


Alamat :
E-23-G,Alam Avenue 2, Jln Serai Wangi M 16/M,Seksyen 16, Shah Alam 

No telefon :
0172045027, 0137147816 

Waktu operasi:
Selasa hingga Ahad @11pm- 7pm



MULAI HARI INI DAH BOLEH ORDER SECARA ONLINE ! 
KALAU MALAS OR TAKDE MASA DATANG BUTIK, WHATSAPP TAUUU ^_^
BUKU SERENITY PUN ADA !

NAZRIN : 016 9745362
ZALITA : 017 204 5027

11 comments:

JAMIL HASHIM said...

JALAN2 ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/02/jm-nak-url-blog.html

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Ena doakan semua syirah dan rakan2 dimurahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan perniagaan. Ena support dari jauh heeeeee

Busyra Bt Takiyudin said...

wah. bagus usaha syira .. selamat maju jaya. busyra pun mcm berminat tudung yg senang di iron. hehe

Fyda Noh said...

All the best syira. Bangga dengan orang2 muda skarang. semua dah nampak hala tuju sendiri

kamil salleh said...

Wah semakin maju Syira Lokman. Moga terus maju jaya.

Munirah Mustafar said...

good luck utk business awk!!!
salam perkenalan...saya baru follow blog ni...
jemput join & Support GA di Blog saya #2 GiveAway by My New Blogger!
tarikh tamat pada 18/02/16
thanks...

AziRahmanDot Com said...

tahniah & good luck syira..

Nabila Syifa said...

business women berjaya.insyaallah..

afzalsukasuki said...

wah cantik2 :D kalau perlukan model sambilan, saya sudi jadi model :P

Cik Yaya said...

wahhhh
beshh cantik2..
agk2 lau pegi sana syira ada x??
heheh

kak gojes said...

wah semakin maju biz syira

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah