"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, February 11, 2016

Siswa Curah Bakti Universiti Malaya.

Assalamualaikum
hye semua !

Oke , ni satu lagi entry yang tertimbus dalam draft tapi selamat digali semula..hehe..
Minggu last sebelum study week Syira sempat jadi fasilitator unit motivasi untuk Program Siswa Curah Bakti Universiti Malaya 2015. Banyak aktiviti sukarelawan yang dilakukan bersama penghuni pangsapuri Inderaloka yang supporting and havoc ! Seronok jadi fasilitator, best sangat melayan kerenah bebudak ni, bisingggg tapi tak tahu la kenapa tak rasa stress pun. Layanan best, makanan pun best, teringat lagi sampai sekarang. :D syok melayan anak-anak ni, ada yang tersasul panggil "cikgu", then kecik kecik sibuk nak mengorat kakak..amboiii !
apa pun thanks kesayangan kakak..semoga jadi anak hebat !


TAHNIAH TEAM SISWA CURAH BAKTI UM 2015 ^_^
Tahniah team sukarelawan Universiti Malaya dan penghuni Pangsapuri Inderaloka. Tahniah juga buat kawan lain yang mengecat, memasak, tanam pokok sampai kotor baju...tapi untuk community berbaloiii :D
#projekgivingforhappiness
good job guysss !
For all the good memories we've shared together, the time we've spent together. I really miss them!
The food, people and all the kindness.
Terima kash juga Salwa sebab ajak Syira jadi timbalan ketua unit motivasi.
lepas ni ajak lagi tau..hehe..
Terima kasih semua ! Insya-Allah, kita pasti akan jumpa lagi. 

7 comments:

Yatie Owner said...

best kan sesekali ada program macam ni :)
even penat, tapi for sure have fun. hilang juga stress belajar :D

Kak Nieyl said...

tahniah pada mereka yang menyumbang bakti :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

nice sharing

Fyda Noh said...

Tahniah kepada yang berbakti. Kalau kita bagi nilai pada hidup orang, secara tak langsung kita pun daat tempiasnya..

MAF Fashion House said...

tahniah team siswa curah bakti..:)

Nabila Syifa said...

tahniah..berjiwa besar

Cik Yaya said...

bagusnyaa... =)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah