"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, March 21, 2016

Cara terbaik TINGKATKAN JUALAN ANDA !

Assalamualaikum
hye semua :)

ADA PRODUK? NAK IKLANKAN PRODUK ANDA? 
JOM KETAHUI CARA TERBAIK TIGKATKAN JUALAN ANDA !

Image result for tingkatkan jualan
Disebabkan diri sendiri busy dengan student life, sampai kadang lupa nak hebahkan pakej pengiklanan yang Blog Syira Lokman sediakan..so hari ini, berita baik kepada mereka yang memerlukan bantuan untuk mengiklankan produk, atau segala jenis servis yang ditawarkan oleh korang, promote contest or sumbangan, boleh beriklan di blog Syira Lokman !

HARGA RUNTUHHHHH :D

Siapa nak beriklan banner atau review produk or perniagaan kat blog ini , murah je :D 
bagi yang tiada facebook boleh emailkan di
---> syiralokman21@yahoo.com.my


1. Pengiklanan "Banner" (sewa tapak iklan)


Menawarkan sewaan ruangan iklan bagi "banner" yang bersaiz :

100x100 RM10 sebulan (ada 10 tapak iklan)
100x600 RM20 sebulan (ada 2 tapak iklan)


2. Advertorial / Review

RM50.
1 entry KEKAL di blog Syira Lokman.
Khidmat "advertorial / reviews " tidak terhad kepada produk-produk kecantikkan,tudung dan pakaian semata-mata tetapi juga boleh merangkumi "travel and accomodations", makanan,  buku, laman web, gaya hidup, promote contest dan lain-lain yang bersesuaian.


3.Review Blog anda.

RM30 untuk 1 entry kekal.


4. Review atau Promote contest di instagram Syira Lokman

RM20 untuk 1 kali review ( 1 gambar)- caption dan gambar anda berikan.

Image result for review

SEWA TAPAK IKLAN ---> 
Awak bagi banner/gambar dan link facebook/instagram/twitter...syira akan letakkan di tapak iklan tersebut selama sebulan..if tak ada org lain nak sewa, syira akan biar je banner/gambar awak lebih dari sebulan.. :)


REVIEW BLOG ---> 
Syira akan cerita tentang background blog,apa yang anda tulis dalam blog..latar belakang penulis blog..bilangan follower..susunan widget kemas ke tak..isi dalam blog menarik ke tak..
oke..sekiranya blog tersebut ada menjalankan perniagaan atau jualan produk, syira akan tulis juga tentang perniagaan/produk yang anda jual tetapi hanya nama je la..tak ada maklumat lengkap tentang harga ke,kelebihan produk ke..tu semua tak ada :) lebih kepada cerita blog..


REVIEW PRODUK/PERNIAGAAN/SERVIS ---> 
syira cerita nama produk/perniagaan.. gambar produk/perniagaan..harga...kat mana nak dapatkan..kebaikan produk..ciri-ciri produk..
dan no phone,fb,insta,tiwtter pun syira masukkan untuk memudahkan pelanggan call..



Selain perkara di atas ..bayaran yang dikenakan boleh dibincang di 
syiralokman21@yahoo.com.my atau facebook [wan.syahirah] :)


TATATERTIB BERIKLAN DI BLOG :

Banner tidak ada gambar unsur-unsur lucah.
Banner tidak ada gambar alkohol.
Banner tidak ada gambar tembakau.
Banner tidak ada gambar penindasan pada mana-mana pihak.


*kalau tak ada banner untuk diletakkan di tapak iklan bergerak..
just bagi gambar yang menarik dan url blog/facebook/instagram anda :)

syira tak kenakan bayaran yang mahal :)
pulang modal :D

so..apa tunggu lagi ??
Pembayaran melalui acc Maybank dan Bank Islam :)

## Sebarang perubahan akan diberitahu dari masa ke semasa :) terima kasih !


3 comments:

zulkifli Mohamad said...

insha Allah rasa nak iklan jugak lah

Yun Sing said...

Macam best. Nanti kalau nak sy inform ^^

kak gojes said...

mcm nak beriklan jer ni

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah