"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, May 23, 2016

Happy Birthday Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua :)

21 MEI 1994 - 21 MEI 2016. 
22 TAHUN.


I look at myself and still feel like a little girl even though I am 22 y/o.
hmm..tak tahu nak tulis apa, tapi selalu tak puas kalau tulis pendek2..hehhe..
Minta maaf #blogsyiralokman sebab dah lama tak update. 
2 minggu sebelum exam ni perlu dimanfaatkan sebaiknya.
Cepatnya masa berlalu. 
Lepas ni jadi pelajar tahun 3 #seniorkaunseling. Tunggu Syira cuti ye, nanti nak update blog banyak-banyak :D
Semoga makin gigih berusaha, positif, yakin yang rezeki manusia berbeza and hikmah Allah hebat kalau kita faham and terima :)
Harap-harap amalan juga bertambah seiring usia.
Ramai yang teruja nak jadi macam Syira Lokman. Bagus ada impian :) tapi..
"kalau nak jadi syira lokman, kena lalui hidup sebagai wan syahirah" :)
Yes, orang yang sama tapi kisahnya berbeza :)
Kalau kita percaya aturan Allah. Kita akan nampak macam-macam hikmah.
Sakit macam mana pun, Allah takkan biar hamba dia merana sorang-sorang.

Terima kasih buat semua yang wish and mendoakan kebaikan buat Syira.
Terima kasih support#serenitysyiralokman sampai jadi best seller.
Terima kasih support #blogsyiralokman,@butterflysyiralokman :) Terima kasih semua org yang setia saat jatuh bangun.

Terima kasih semua yang mendoakan.. semoga semua murah rezeki ^_^
Syira sampai ke tahap ini pun disebabkan korang !
tak mudah sebenarnya tapi Syira yakin ...
Akan ada jalan buat mereka yang berusaha .
Akan ada rezeki buat mereka yang bersungguh sungguh ingin mendapatkannya
dan
Akan ada kejayaan buat insan yang berjuang kerana Tuhannya.
Semoga kita sama2 berjaya dunia akhirat :)

yeayy..alhamdulillah..tq Allah ! i'm 22 ^_^



9 comments:

Nur aFiQaH said...

happy birthday syira..

thezofiroh said...

Selamat Hari Lahir Syira. semoga sentiasa di bawah lindungan Allah SWT :)

Mimi Here said...

selamat hari jadi syira..Hehehehe

aeinna Musa said...

happy birthday dik

adk dayah said...

sanah helwah dear, semoga dalam lindungan ilahi =)

luqman zakaria said...

Happy birthday!!

Zahiya Zainuddin said...

Happy Belated Bithday Syiraa :)

Nurfaezah Abdullah said...

happy birthday syira :) all best wishes for you. 22 y/o yea dah. so this makes me 3 years older than you hehe. thought sebaya.

Muhammad Khairuddin Lim said...

HB

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah