"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, May 26, 2016

#serenitysyiralokman di sudut PILIHAN TERBAIK!

Assalamualaikum
hye semua !!

Lamanyaaaa tak menaip dengan ikhlas...hahaa...yeayyy ! akhirnya semua assignment dah selesai and minggu depan minggu terakhir kuliah..
maknanya, lepas ni exam !! and sem depan jadi pelajar kaunseling tahun 3 pula..
tak tahu la nak sedih ke happy tapi rasa tenang sekarang :D
sebenarnya ni entry lama yang terperam..masih berfikir nak post ke tak and akhirnya Syira post la juga memandangkan mesti semua rindu nak baca blog ni kan ? hehehe 
*acah acah famous ~
Oke..ni tak ingat la bila tapi takpe, Syira cerita juga. Setelah sekian lama memerap dalam kawasan Universiti Malaya, Syira keluar juga dengan kawan-kawan semata-mata nak makan steamboat.
Nikmatnya bila kesibukan dapat ditepis :P
Masa ni kami makan steamboat di Sunway Pyramid then terus ke Taman Tasik KL :D
lama tak pergi sini, banyak tempat makin cantik rupanyaaa. Siap ada rumah buluh yang comel sangat !


Sampai je taman, misi memenuhkan kamera Aja Mashat bermula :D hehe..sian..asyik-asyik kamera Aja jadi mangsa. Phone Oppo kan, selfie selfieee..ooooooo ~~ selfie, selfie...heehe

   
And masa dekat Sunway tu, excited ajak kawan ke Popular Bookstore. Kononnya nak tengok buku sendiri di rak. Masuk je Popular terus nampak buku #serenitysyiralokman di sudut PILIHAN TERBAIK :D masa tu hanya tinggal 5 naskhah. Allah..rezeki lagi.
dulu asyik tengok buku orang lain je, sekarang nampak buku sendiri !

 So dengan menggunakan kamera Aja Mashat lagi, kami bergambar bersama buku !
..hehehe..baiknya korang, siap beli lagi buku serenity :D terima kasih Maisarah, Fikri, Aja and Farah sebab selalu support !


 Ramai bagi feedback positif and buku Serenity dah masuk cetakan kedua pun..
semoga buku ini menjadi inspirasi buat semua oke ! Yang dah beli jangan lupa tag gambar dengan hashtag #serenitysyiralokman.
Lepas ni if sesiapa nak dapatkan buku serenity, boleh dapatkan melalui : 

Order online:
-> WhatsApp 016 209 3151

JGN LUPA HASHTAG #serenitysyiralokman 

Tajuk: Serenity
Penulis: Syira Lokman
Penerbit: Komrad Buku
Harga: RM20 *tidak termasuk postage

Jom dapatkan buku motivasi santai gaya puisi dan monolog hati _SERENITY BY SYIRA LOKMAN_ follow @komradbuku @komradbuku @komradbuku

Confirm tak menyesal baca :D


2 comments:

Nadia Johari said...

hai syira..bila dah asgment lega kan

Fina Alyaa said...

tk smpt lg bli buku, pgi kdai buku smalam, tak ada pun. tringin nk baca

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah