"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, October 7, 2016

Hadiah Istimewa dari Pembaca #serenitysyiralokman.

Assalamualaikum
hye semua !

Rindunyaaa nak update blog, mesti korang pun perasan kan Syira asyik up entry review je. Minta maaf ye, Semester 5 ni serabut sikit, tapi sibuk macam mana pun job review haruslah siap on time. Sekarang ni Syira terima apa sahaja job review, campaign and shoutout. Kalau ada nak bagi gift atau sponsor barang pun boleh :D Bila ada masa free je, Syira akan review.

Ok, memandangkan esok Syira takde kelas, tengah malam ni gigih nak menaip..hehee..
Syira nak bagi korang jealous ni..hehee..Ada orang baik hati hadiahkan Syira artwork comel ni :D


Comel tak ?? artwork special dari Mariam Noh :D
Thanks awak sebab buat ni untuk Syira !! comel je..Mariam ni salah seorang pembaca SERENITY by Syira Lokman juga. Tiba-tiba dia nak bagi hadiah..kadang-kadang kan benda simple macam ni pun boleh buat kita happy :)


Syira upload gambar buku Serenity di facebook tiba-tiba Mariam tinggalkan komen. Panjangnya dia komen..terharu baca, dah la tengah serabut, sekali dapat komen panjang macam ni .. :D
Terima kasih Mariam, Terima kasih juga buat semua yang support #serenitysyiralokman sampai dah masuk cetakan kedua sekarang ni and insyaAllah buku Serenity 2 bakal diterbitkan :D 
doakan je oke ?



Siapa nak artwork comel macam Syira dapat ni ?
boleh pm MARIAM NOH di facebook beliau :D

7 comments:

The KehalusanKelembutan said...

salam cantik lukisan tu

Lea Azleeya said...

Cantiknyaaaaa lukisan... :)

Nieyl said...

Comeynya... :)

Mariam Noh said...

Allahu.. terima kasih syira. 😘

Busyra Bt Takiyudin said...

cantiknya lukisan dia. hee

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Lukisan cantik ... Bag pun comel ... Pssttt ... Ada peluang review boleh ler ajak kita sekali ...

Amanda Suria said...

Cntik...bertuah...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah