"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, October 27, 2016

Cover A, B atau C ?

Assalamualaikum
hye semua !

Akhirnyaaaaa, new post :D
Dah lama tak update blog :( ye Syira tau..banyak kerja yang perlu diutamakan. Semester 5 tinggal lagi 7 minggu jeeee..cepatnya masa berlalu..Syira tak sempat nak menaip kat sini, bukan Syira lupa blog ni tapi terpaksa dilupakan sementara. Job review, pengiklanan semua Syira masih terima, pakej bermula RM10 hingga RM60 sahaja. Kalau berminat boleh pm di facebook atau emel syiralokman21@yahoo.com.my ^_^



Hari ni, Syira gigih nak update juga sebab Syira nak share berita baik dengan korang :D
mana boleh share dekat facebook dan instagram je kan, kena la share dengan kome kome sekali. hehe.. Buku kedua Syira Lokman bakal diterbitkan tidak lama lagi :D excited tak ?? cakapp la excited !!! cakap la cakap la..

Yang dulu tanya bila nak keluar buku kedua tu better get ready oke, simpan duit sebab dengan doa korang, buku ini akan dikeluarkan nanti :)

So Syira nak minta tolong korang pilih Cover mana yang sesuai untuk buku kedua Syira ? COVER MANA YANG KORANG SUKA ?? A,B or C ?
Konsepnya masih sama dengan #serenitysyiralokman cuma isinya lebih beremosi, mendalam dan penuh jiwa...tajuk pun FRAGILE gituhhhh...Syira pun keliru nak yang mana :(
ingatkan nak cari jodoh je susah..nak pilih cover buku lagi susah rupanyaa..hahaa..


UNDI UNDI !! ^_^
Terima Kasih !


12 comments:

ANIS NABILAH said...

Anis pilih cover C !! :D

sinuha said...

Saya suka cover C ! :)

AinAthirah Anuar said...

C!

Nieyl said...

Singgah pagi...
kalau akak di beri pilihan...maybe akan pilih C..:)

Zayani Zulkiffli said...

Cover C smart gila, tapi untuk "Fragile", B better :D
Wah wah. dah ada buku baru ye. tahniah :)

Qiya Saad said...

Hai Syira, singgah blogwalking kat sini dari www.qiyasaad.com

puteraduyong said...

A - nampak jiwang sket... :)

Elih Japahar said...

Jiwa aku kata A lebih menarik :)

Siti Khadijah Halil said...

I choose A..
Sebab menarik oranngu ntuk buka, baca dan belek2 isi kandungan buku..
Macam saya, tak berapa suka membaca, memang akan tertarik beli buku yg cantik covernya..

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

a dan c..heheh

International Directory Blogspot said...

Hello ! This is not spam! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
Register in comments: blog name; blog address; and country
All entries will receive awards for your blog
cordially
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
+++++
Assalammualaikum! Ini bukan spam! Matlamat hanya jemputan untuk menyertai kami di "Direktori Blogspot" untuk membuat blog anda di 200 Negara
Mendaftar dalam komen: Nama blog; alamat blog; dan negara
Semua penyertaan akan menerima anugerah untuk blog anda
hormatnya
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

Fina Alyaa said...

assalamualaikum. saya stuju c! nmpk comel, anyway good luck and congrate ! waiting your news!

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah