"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, November 15, 2016

MEDINA DESIRE Slimming Detox Tea dan Kaki Cantiq Tea.

Assalamualaikum
hye semua !

Korang pernah dengar tak nama Medina Desire? Mesti ramai yang dah tahu sebab produk ni popular. Untuk yang masih belum tahu, meh sini Syira nak cerita.Medina Desire menghasilkan dua produk special untuk anda yang nak cantik dan kuruskan badan iaitu Slimming Detox Tea dan Kaki Cantiq Tea. Tak perlu lagi diet berlebihan :D




HARGA :

Slimming Detox Tea RM15
 Kaki Cantiq Tea RM25
Set Combo RM4

setiap paket ada 15 uncang. 

CARA CONSUME :
BAHAN-BAHAN :




KHASIAT :

🌷 slimming & detox tea (sdt):-

melangsingkan badan
mengecilkan perut bucit/boroi
menurunkan paras gula dalam darah
kencing manis
darah tinggi
gout/uric asid tinggi
kolestrol tinggi
obesiti
angin dalam badan
pelbagai lagi masalah dalaman dan luaran


🌷 kaki chantiq tea (kct)

kaki chantiq tea adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada bahan kimia untuk mengecilkan peha dan lengan. juga utk membuang air berlebihan dalam badan dan melawaskan kencing.


  • lelaki & perempuan boleh guna tea ni. tak ada masalah. 
  • umur 13 tahun dan ke atas boleh consume. 
TESTIMONI :


********************************

Lagi satu hot item dari Medina Desire ialah flawless tea. Flawless tea ni produk khas untuk kulit. Ada 15 uncang. RM38 SAHAJA !! :D Murah kan ?


KEBAIKAN :

πŸƒ menghilangkan jeragat dan jerawat
πŸƒ menghaluskan dan melicinkan kulit muka dan seluruh anggota badan
πŸƒmenjadikan kulit bersih dan licin
πŸƒawet muda dan menghilangkan kedutan pada kulit
πŸƒ melancarkan peredaran darah
πŸƒdirumus khas utk kulit berseri dan bersih


BAHAN-BAHAN :

🌰jasmine
🌰franch flower
🌰apple flower


🌹satu pack ade 15 uncang. satu uncang blh guna 2 kali
🌹boleh consume pada waktu ptg
🌹kalau awk consume set combo, flawless tea kene minum selang seli
🌹contohnye: hari ni minum flawless tea, esok stop, lusa ambk balik


follow ig :
@slimming.tea.rm15 
@slimming.tea.rm15 
@slimming.tea.rm15. 


PROMOSI BULAN DISEMBER !! 
open for new agent dan ds. 

untuk agent :
pakej a rm300. 
pakej b rm600. 

untuk ds bayar yuran rm10. 
yang nak buat side income haa dialu-alukan ws 01139598289. 
nak cod? umk pengkalan chepa.



let’s grab this opportunity ^_^
jangan tengok je. bila lagi nak kurus & sihat?? Dah ramai yang minum teh kurus macam ni sekarang tau, macam trend !
orang lain boleh. awak pon boleh !
..yang penting konsisten. 
jangan lupa follow ig @slimming.tea.rm15 atau ws 01139598289 :)

10 comments:

zai zamree said...

sy pon minum...br 2 minggu...hrp2 smpai hjung tahun ni kecik ckit dr skrg :)

Jueliza Jamani said...

Macam best jer pulak.. tp mommy bf tak leh consume la pulak

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

mcm best je

Nadia Johari said...

menarik

Nieyl said...

Macam menarik je

Erma Nina said...

Cmne cara jd agen..

Syira Lokman said...

@Erma Nina ws 01139598289 ya :)

RyugazakiRei said...

nak order mcm mane erk? banyak sangat dekat FB x tahu nak percayakan mane satu

Anonymous said...

Nak tnye produk ni lulus KKM tak??

Anonymous said...

Ψ§Ω„Ψ³Ω„Ψ§Ω… ΨΉΩ„ΩŠΩƒΩ… ΩˆΨ±Ψ­Ω…Ψ© Ψ§Ω„Ω„Ω‡
Mcm mn nk jd aden?

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah