"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, January 10, 2017

Contest Share & Menang #fragilesyiralokman !

Assalamualaikum
hye semua :)

Syira dah habis exam so dengan rasa bahagia dan gembiranya Syira sekarang tengah cuti :D
wehuuuuuu..hehee..cuti ni kerja Syira nak update blog, makan makan dan makan...hahaha..nampak tak kebahagiaan tu :P (walaupun banyak kerja lain nak buat sebenarnya)

Syira gigih menaip entry ni sebab nak ajak korang semua support contest pertama Syira di facebook dan instagram !
Buku motivasi kedua Syira iaitu buku FRAGILE dah terbit. Sebab buku SERENITY laku keras la laju je buku FRAGILE keluar. Syira nak berterima kasih untuk semua penyokong buku Serenity dan untuk meraikan kelahiran buku kedua ni, Syira buat CONTEST SHARE & MENANG di facebook dan instagram Syira. ehem ! ada WANG tunai untuk dimenangi juga tau...so apa tunggu lagi ?? nak tahu dengan lebih lanjut, jom ke :

Facebook : Wan Syahirah
Instagram : @syira_lokman

No automatic alt text available.

Follow syarat dan tunggu nama pemenang diumumkan !
jom segera ke facebook dan instagram Syira Lokman. Klik je link di atas ^_^
Semoga Murah Rezeki !

5 comments:

hana hadi said...

tringat lepas habis SPM..lama cuti..update blog ja keja sampai kul 2 3 pagi..sangat bahagia masa tu hahaha

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Ok... Akan join nnt... Just nak tanya penyertaan di fb & insta dikira satu penyertaan or dua?

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

wah..best ni

Adam said...

Alaaaaa, saya tak ada fb dgn instgrm

Nurol Huda said...

Tahniah syira. Semoga terus gigih berusaha menghasilkan karya bermanfaat untuk tatapan semua pembaca.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah