"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, February 3, 2017

Cara Pembelian Buku FRAGILE by Syira Lokman.

Assalamualaikum
hai semua !

Buku motivasi ke2 Syira iaitu Fragile ni dah mula masuk banyak bookstore dah tapi ada yang kata tak jumpa lagi. Ada yang jumpa Serenity tapi tak jumpa Fragile. Jumpa Fragile tapi tak jumpa Serenity pula. Yela, dah baca satu mesti nak dua-dua kan :D
Jadi, jom Syira nak ajar cara paling mudah untuk korang dapatkan buku Serenity dan Fragile sekaligus ^_^




Nak buku dipos terus ke rumah anda ?  
 whatsapp je 0162093151 (KOMRAD BUKU)

 Taip : TAJUK/KOD BUKU <jarak> KUANTITI <jarak> NAMA PENUH <jarak> ALAMAT 

Korang juga boleh order secara online di https://bookcafe.com.my/ atau http://www.mustread.com.my/home/



BERITA BAIK UNTUK ANDA !!!

Komrad Buku akan menggegarkan NEGARA BUKU pada 4 dan 5 Februari 2017 ni tau.
Ya, esok ! ESOK  :D
jom serbu booth Komrad Buku dan dapatkan Serenity serta Fragile !
Selfie nati jangan lupa tag Syira dan gunakan hashtag ^_^



Datang tau esok, ajak semua kawan dan keluarga. Banyak lagi penerbit buku lain akan bergabung meletop di NEGARA BUKU esok dan lusa !
 So jom ramai-ramai serbu Campbell Complex, Kuala Lumpur :D Borong banyak-banyak buku Syira, kalau takkkk, Syira merajuk :P



Terima kasih semua yang mendoakan dan baik hati selalu support Syira.
Semoga hidup diberkati dan sentiasa murah rezeki :)
Dah beli jangan lupa tag dan hashtag #fragilesyiralokman dan #serenitysyiralokman di facebook, twitter, blog dan instagram oke !

Email : syiralokman21@yahoo.com.my



#Siapa nak buku FRAGILE bertandatangan ?? PM Syira Lokman di facebook sebelum 5 Februari 2017 ! 
stok terhad ! 

3 comments:

Mommy Muhaimin said...

Wah, bestnya sis. Muda-muda dah jadi penulis.

http://diarimommymuhaimin.blogspot.com/

emalin mohd said...

Macam best je buku tu. Lagi mudah sebenarnya kalau buku boleh beli online kan?

Petak Bunga said...

good luck.
proud of u.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah