"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, February 13, 2017

PROMOSI KOMBO FRAGILE & SERENITY BY SYIRA LOKMAN.

Assalamualaikum
hai semua !

Pengumuman istimewa !!
Team Komrad buat promosi combo lagi. Kali ni korang hanya perlu bayar RM30 SAHAJA untuk sebuah buku FRAGILE dan SERENITY. Harga asal RM40 ok. nampak tak diskaun terlajak murah kami bagi. 2 buah buku RM30 sahaja. :D
Memang tak dapat lagi la harga ni kat mana-mana. Direct terus dari penerbit sendiri. Confirm sampai depan rumah.



KOMBO SYIRA LOKMAN

Serenity + Fragile

Harga asal: RM40
Harga promosi: RM30

Postage: RM8 (SM)/RM12 (SS)

Taip KOMBO SYIRA LOKMAN <jarak> NAMA PENUH <jarak> ALAMAT dan hantar ke 016 209 3151.

Jom Follow page rasmi Komrad : Komrad Buku

Kepada sesiapa yang ingin menjadi ejen dropship Komrad Buku, boleh klik http://bit.ly/EjenDropshipKomrad untuk mendaftar sekarang. Nanti pihak Komrad Buku akan hubungi korang ya :D


Klik link ini untuk melihat review mengenai Fragile dan Serenity ---> SINI dan SINI

5 comments:

ubai ismail said...

wahh best nii..

Mommy Muhaimin said...

Murah gak. Berbaloi beli 2.

Jom exchange bloglist, http://lynk.my/w1cm

Amanda Suria said...

Tak sangka Syira dah ada 2 buku...tahniah...

emalin mohd said...

Bagus buat promo ini. 2-2 untung kan? Rugi tak ambil peluang begini

Nur Alja said...

Wah, nampak kulit buku pun dah menarik, kalau baca lagi menarik ni :D InsyaAllah nak beli nanti, Suka baca buku-2 macam ni ^^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah