"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, May 3, 2017

Personalized Mother’s Day Gift from BestSub Malaysia.

Assalamualaikum, hai semua !

Pejam celik pejam celik dah bulan 5 and tak lama lagi kita akan sambut Mother’s day :D
korang dah plan ke nak bagi hadiah apa untuk mak korang ?
Mana yang belum beli tu, korang boleh tengok-tengok gifts from BestSub Malaysia !
BestSub Malaysia ni dah banyak cawangan sebenarnya and mereka specializes in manufacturing and marketing heat press machines, cutting plotters, sublimation supplies, photo crystals, badges, textiles, advertising materials and related printing services widely welcomed as corporate gifts, souvenirs, premium, personal gifts and etc.


Apa yang specialnya, semua gift ni boleh customized with nice and creative quote such as “I LOVE YOU”, “HAPPY BIRTHDAY”, or “HAPPY MOTHER’S DAY”. So tinggal pilih je nak yang mana, best kan ?


:D Syira pun dah tempah satu untuk mama..hehee...tak sabar nak bagi mama Syira.


Motto Mug ni adalah hadiah peribadi yang menarik untuk insan tercinta terutamanya masa hari special diorang. Mesti teruja kalau terima hadiah custome made macam ni. Syira pun excited !

Creative Sublimation Motto Mugs ini juga ada menyediakan :

- Personalization gift ideas
- Mother's Day Gift
- Valentine's Day Gift
- Birthday Gift




Hanya RM30 sahaja untuk 1 gift, murah kan ? :D Syira pilih mug sebab boleh guna hari-hari. Kan sweet je bila mama minum air hari-hari guna mug yang special macam ni.
Jom personalized gift for our mother. Masih sempat lagi kalau nak tempah sempena Hari Ibu yang bakal tiba ni. Berbaloi untuk orang yang tersayang.


Siapa yang berminat nak order mus special macam ni, korang boleh email or call sales person:

📞 019-9858151 (Cik Elaine) atau 📞 019-3.231.515 (En Steven)

Email: enquiry@libertyprinting.com.my




For business enquiries, contact:

BestSub Malaysia, Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T), Sublimation Blank Supplier:
Address: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang.
Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)

6 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

comelnya mug tu....

jamaliah shaari said...

Cantik mug!

Maria Firdz said...

Macam best juga nih.. bagi kat cikgu pun ok nih...

Sue Sopian said...

cantik & comel mug tu.. :)

Normi Nieza said...

cantik..bw pg 4 ramadan..:)

lyana ishak said...

Cantik2 design nya .. Kalau buat nie konpem sayang nak guna heheh =)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah