"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, December 13, 2017

Lizzy Hijab - Murah, Berkualiti, Eksklusif !

Assalamualaikum.
hai semua ^_^

Bulan 12 ni ramai yang buat promosi hujung tahun sampai harga menjunam.
Boleh gugur jantung tengok macam-macam baju tudung cantik. Kali ni Syira nak share satu IG yang Syira dah borong tudung dia dengan rakusnya sebab harga tudung yang dijual RM15 & ke bawah guys !.. muahahaha.. nampak tak nafsu perempuan yang tak terkawal :P siapa tak gila kalau harga murah macam tu.



Instagram : @lizzy.hijab


Cantik tak ? cantik tak ? .. Syira tau korang nak puji tapi malu :p ..Cantik kan warna shawl ni. Dull Satin Shawl yang Syira pakai ni memang sangat selesa and flowy (code : lavender). Thank you @lizzy.hijab for this beautiful Dull Satin Shawl ! Syira dah jatuh cinta dengan shawl ni dan dah borong 5 warna lagi tau..hehee..

Sekarang @lizzy.hijab buat Year End Sale ! Semua tudung dijual dengan harga yang sangat murah.

🌻DULL SATIN SHAWL
🌻BAWAL CHIFFON
🌻BAWAL SAUDIA
🌻INNER LACE EYELASHES

SEMUA ITEM 👆 HANYA RM15 & KE BAWAH

Mana nak dapat harga ni kat tempat lain guys ?? 
Do follow @lizzy.hijab & direct ws lizzy (0137626010). 

Don't miss out @lizzy.hijab YEAR END SALE berakhir 17 Dis 2017 :D
Dah tak banyak pilihan warna, jangan merajuk kalau habis stok nanti.

3 comments:

Husniey Husain said...

Husniey follow sini.. #4217
Salam ukhuwah Syira

Salatul Zarida said...

Assalamualaikum.
Dah lama tak singgah sini.
Nampaknya Syira semakin sibuk yer.

My Green Canyon said...

Hijab yang anggun dan menarik sekali kak.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah