"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, January 21, 2018

Syira Lokman dalam Majalah Mingguan Wanita Januari 2018.

Assalamualaikum. 
Hai semua ! :D 

Rezeki dan permulaan 2018 yang sangat baik !.. 
Syira Lokman dalam Majalah Mingguan Wanita Januari 2018.


Tajuk : Tetap Cemerlang Walau Fokus Tiga Perkara Dalam Satu Masa.
 Menyingkap kisah sebagai pelajar tahun akhir ijazah sarjana muda kaunseling Universiti Malaya, penulis blog, dan penulis buku motivasi.

Alhamdulillah untuk artikel ni, sentiasa ada insan mulia yang beri peluang untuk Syira. 
Terima kasih team mingguan wanita
Terima kasih semua !!
Siapa nak tahu apa yang ditulis mengenai Syira Lokman, cepat cepat beli Majalah Mingguan Wanita and baca artikel ni. Semoga menjadi inspirasi !



Terima kasih setia menyokong blog Syira, beli buku motivasi Fragile dan Serenity. Alhamdulillah, blog ni dah berusia 6 tahun lebih dan masih belum berhabuk..hehe...
Rindu sebenarnya nak blogwalking tapi kalau mengadap blog je sampai tak siap assignment pun susah juga kan. So terpaksa la pandai-pandai bahagi masa.
2017 tahun yang agak sibuk. Banyak menangis nak siapkan tesis, assignment, projek persatuan lagi namun Syira berjaya hasilkan dua buah buku motivasi :D Menangis menangis pun kerja jalan..hahaa.. pelik dengan perangai sendiri tapi alhamdulillah berjaya harungi dengan bantuan ramai pihak.
Doakan buku seterusnya pula ya :)
InsyaAllah bermula Februari ini Syira akan mula internship sebagai kaunselor pelatih. Nervous sebenarnya tapi nak tak nak kena juga belajar menceburi dunia pekerjaan sebagai kaunselor kan. Semoga semua berjalan lancar. Doakan Syira jumpa jodoh juga tau..hahaha :P
smile emotico
Terima kasih juga kepada semua pemilik online shop, blogger yang sudi mendapatkan servis advertorial daripada Syira.
Syira harap semua puas hati dengan servis yang diberikan. 
Untuk sebarang urusan seperti sewa ruang iklan , review, bussiness, sponsorship or nak minta tolong Syira promote barang, ig, blog..boleh hubungi Syira bila bila masa oke..harga 2 angka sahaja untuk 1 entry kekal di blog :D
Syira nak tolong, sebab tu harga yang dikenakan untuk setiap perkhidmatan sangat murah !

Emel : syiralokman21@yahoo.com.my

Terima kasih semua yang mendoakan.. semoga semua murah rezeki ^_^
Syira sampai ke tahap ini pun disebabkan korang !
tak mudah sebenarnya tapi Syira yakin ...
Akan ada jalan buat mereka yang berusaha .
Akan ada rezeki buat mereka yang bersungguh sungguh ingin mendapatkannya
dan
Akan ada kejayaan buat insan yang berjuang kerana Tuhannya.

## Kalau nak baca apa kisah menarik yang Syira kongsikan..jom beli Majalah Mingguan Wanita !
Syira lokman dalam ruangan DEWI KAMPUS @mingguanwanita edisi 5 Januari 2018.


No comments:

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah