"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, October 23, 2011

yeay!! i'm the 100th follower !

assalammualaikum..

HELLO READERS ! ..
aku nak bagi tahu ni,
aku dapat hadiah dari seorang blogger baru... apa hadiahnya?? kenapa aku dapat??..
haha jom terjah blog die.. MAIYY MYSURAH
baca dah??..
act,aku jadi follower dia yang ke 100..aku follow je,tak sangka pula boleh dapat topup kan..
alhamdulillah..boleh la messages banyak2 lagi lepas ni..hehee..
terima kasih MAIYY MYSURAH..

*jom like SYIRA LOKMAN..
thank you dear ! ^_^

2 comments:

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah