"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, January 16, 2012

Nasihat Wardina Safiyyah kepada remaja2




Allah ♥ will never leave you EMPTY..He will replace everything you have LOST..
If He asks you to put something DOWN..it's because He wants you to pick up something GREATER ^_^

#God knows what is the best for us :)
Any man who dare to touch you ♥ before get married, say Good Bye ! ^_^


jom like PaBiLa-DuA-bLoGgEr-BeRgAbUNg.TERIMA KASIH.

8 comments:

akuamir said...

waa,, bagus nieh,, nak share kat FB lah,,hehe

sYiRa LoKMaN said...

best!..hehe, sila sila :)

IntaNBerliaN said...

bagusla wardina ni... sm2lah kita berjaga2 n beringat...

Wana Mikhail said...

adore her....

ANA D said...

pempuan kena jd diri lebih dr lelaki kan

Bobo said...

share :)

sYiRa LoKMaN said...

intan..wana..ana: bgus kannn??? suka cara dia,,hebat!...perempuan kne jd lebih kuat sbnarnya :)

sYiRa LoKMaN said...

bobo : sila sila :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah