"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, November 29, 2014

Bean Bag Refill dari Double Z Trading.

 Assalamualaikum
hye semua !

siapa tau apa itu "bean bag" ??

bean bag ni la kalau dapat duduk memang syok sampai tak nak bangun..siap boleh tido lena lagi :D
hehe..
mesti dah ramai yang memang ada bean bag ni kat rumah kan :D
tapi macam mana kalau bean bag tu dah lembik ? dah tak syok la nak landing kan...

kat mana nak refill ?

haaa..jangan bimbang !
jom dapatkan bean bag refill dari Double Z Trading !

Berkualiti, Terbaik dan pastinya Murah !







jangan buang sarung bean bag yang lama tu tauuu ! 

jom refill jer dengan polystrene beads yang baru untuk nikmati semula keempukkan bean bag anda :D
lepas ni tak la bean bag tu lembik dah..
boleh landing baik punyaaaaaa !

Berita baik buat penduduk area Klang Valley, Shah Alam, Banting, Klang, Putrajaya, Cyberjaya!

free delivery je ^_^


minimum 2kg@rm60 = free delivery
4kg@rm120 = free 1kg and free delivery


Material: Pure Polystyrene
High Density, Lasts Longer



Suitable for all beanbags !
Boleh refill according to your comfort level :D nak seempuk mana ?
anda yang tentukannnn !

Sangat selesa ! Sangat Empuk  dan berkualiti !
Jom refill, topup your new bean bag.

Jom dapatkan harga istimewa dari Double Z Trading ! 

1 kilo = RM30
Minimum order : 2kg

Buy 4 kg, FREE 1kg.



Harga tidak termasuk kos penghantaran.

Penghantaran terus ke kawasan terpilih di sekitar Selangor / KL.
Untuk penghantaran secara kurier, hanya akan lakukan pada setiap hari Sabtu sahaja.

Call / SMS : 010-5355607/019-3501532

Whatsapp : 012-6424746/0133052250

FB : Doublez Trading
Pages : Double Z Trading

Jom segera dapatkan Bean Bag Refill !
Berkualiti, Terbaik dan pastinya Murah !



8 comments:

Mad Parihh said...

best oo dapat baring

Ayuni Sara said...

best nyaa...

Sizzling Suzai said...

wahh ada jual bijik2 tu je ye? ok noted mmg sedap bantal or bag bean eh org pgl cam kusi tu hehe thanks for sahring and hey THANKS a lot for the visiting ye =D

MissNadia said...

teringin nak beli, tapi harga bean bag ni boleh tahan mahalnya, tak mampu lagi

zam zura said...

MissNadia,
Beli bean bag 1 set mmg mahal. Beli bag dia yg kosong je and beli bean/ refill dgn saya. Insyaallah x mahal kos dia. PM saya, nnt sy bgtau nak beli bag dia kat mane.

Anonymous said...

hi, saya berminat nak beli bag kosong bean bag, boleh whatsapp tak harga bag kosong tu.

017-4677671

zul said...

Kat mana nak beli bag dia

Syahril Ahmad said...

saya nak beli sarung sahaja ... 0126627924 kalau ada mesej ye

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah