"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, November 8, 2014

Sekilas Cerita :D

Assalamualaikum
hye semua :)

lama dah tak update blog dengan "feel" .
Ramai yang menanti cerita terbaru dari Syira kan ?

Alhamdulillah..life sekarang seronok !
banyak sangat aktiviti...
tapi masih mampu menyiapkan assignment tepat pada waktunya...dapat menjawab test dengan baik and tak sabar menunggu tamatnya sem 1 :D

hehe...korang sihat ?
 agaknya setiap hari berapa kali melawat blog syira ? haha..
ke takde langsung ? :D

agak-agak cerita apa yang korang nak Syira share ?
Festival Konvokesyen Universiti Malaya dah lama berakhir, Syira nak share cerita tapi kekangan masa :(
sedih... Syira merupakan AJK Biro Makanan :D Kalau sesiapa yang datang Gerai Konvo Astarlicious tu confirm jumpa Syira..hehe..
sekarang ni takde dah la..
tapi takpe..ni Syira share gambar sikit eh :)






and sekarang Syira salah seorang AJK bagi unit Aduan dan Kebajikan kolej serta AJK Publisiti dan Aturcara untuk Program Pertukaran Budaya :D
insyaAllah bakal ke Indonesia next year !
doakan..

Syira dan group baru sahaja selesai kerja lapangan di Sekolah Cacat Penglihatan..sangat seronok berada di sana,belajar macam-macam dari mereka, bersyukur dengan nikmat yang ada..
tapi maaf..gambar tak boleh share :)

Hmm..
cadangnya nak join Program Pertukaran Pelajar ke Korea untuk sem 3 akan datang, 
musim luruh..
tapi masih berfikir and belum ada keberanian ..
agak-agak korang..Syira patut mohon tak ?

haa..lagi satu..
Syira mohon maaf sebab jarang blogwalking,jarang tinggalkan komen and jarang promote business atau blog korang..
Syira banyak kerja yang belum selesai and kadang-kadang wifi kolej pun penat nak berlari lajuu..
tapi yang job berbayar tu..Syira akan bagi lama lagi masanya oke :D
Syira tak pernah lupa korang..jangan risau ^_^

TAHNIAH juga buat semua pemenang giveawaay yang Syira sponsor..
buat masa ni Syira tak anjurkan segmen atau giveaway,mungkin tunggu cuti nanti..
:)

korang doakan Syira berjaya dunia akhirat ye ^_^
semoga kalian diberkati !


Syira memerlukan RM1,RM5,RM10 atau seberapa pun dari anda..
tolong Syira boleh ?Pencarian Dana

11 comments:

NinaAz said...

waa. syoknya. semoga dapat sampai indonesia taaa. nina pun teringin nk p bali

Asha Lya said...

Lmanya x nmpk syira d blog, alam u memg Seronoknya kan..gunakn pluang yg ada dgn sebaiknya,

nadia mansor said...

semoga berjaya pergi indonesia nanti,jangan lupa beli kita ole ole tau syira :)

luqman zakaria said...

AJK publisiti tuhh..hehe..nak order burger daging special satuhhhhh..

Nadia Johari said...

Dah jadi student ni memang buzy...wah pertukaran tu..ikut hati syira..

DakVanila said...

WAHHH !! bestnyee <3

انا نور said...

Nmpk mcm sedap :)

Papaglamz said...

Rindunyer zaman study.. Huhuu.. Good luck Papaglamz doakan.

Jom ziarah Papaglamz

http://www.papaglamz.com/?m=1

Ezad Skytech said...

wahhh...nak pergi negara seberang tu tahun depan...best2 :D

Amanina said...

sy suggest mohon pertukaran pelajar tu :) smentara tgh belajar ni paling senang nak travel tgk tmpt orang :D

hanisamanina.com

Izzati Amira said...

semua muka tekun melaksanakan tugas masing2.. bestnyaaa buat aktiviti mcm ni

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah