"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, February 8, 2017

Berbaloi atau Tidak Jika Anda Miliki Buku FRAGILE by Syira Lokman ?

Assalamualaikum.
Hye semua !

korang dah beli FRAGILE ke belum ?
Fragile ni buku motivasi kedua Syira selepas SERENITY.
best ke tidak buku ni ?
berbaloi beli or tak ? oke sini...mari duduk rapat rapat sikit adik akak comel..yang laki dok jauh sikit jangan nyendengg...hehee..Syira nak kasi review sikit ape orang komen pasal buku FRAGILE ni pula :D Buku kedua Syira yang bertajuk Fragile ni baru lebih kurang sebulan di pasaran. So, jom support !










Cara mendapatkan buku FRAGILE & SERENITY :
  1. Syira Lokman (fb) (bertandatangan-limited)
  2. Komradbuku
  3. Kinokuniya
  4. Bookcafe.com
  5. Must Read
  6. Mph bookstore
  7. Popular bookstore
  8. Kedai-kedai buku berhampiran anda.
  9. Online seller

alhamdulillah..terima kasih semua! korang boleh search #serenitysyiralokman serta #fragilesyiralokman di facebook dan instagram untuk lihat lebih banyak review ! Serenity dah masuk cetakan kedua tau. Semoga Fragile pun laku keras selalu la :D
Nak tengok review berkaitan Serenity di blog ni boleh tengok post yang lama ya.
Apa pun, jangan lupa gunakan #serenitysyiralokman dan #fragilesyiralokman ya ^_^ nanti share yee pendapat korang pasal buku ni..terima kasih support Syira.
Semoga bermanfaat !

6 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

wow well done syira ^^

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

nk jugak la..bgus muda2 dh jadi penulis..keep going yunk

Ernie WII said...

Dah lama tak aktif blog, tup2 dah ada buku kedua. Tahniah Syira! Keep it up ;)

memmet lenggeng said...

tahniah..terbaikk

Muhammad Shahril said...

nak jgk buku tu .. singgah sini ye kak syira lokman

Lea Azleeya said...

moga syira terus successs dalam dunia penulisan.. Insyaallah nnti akak dptkan buku2 syira ni.. :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah