"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, July 22, 2018

Syira Lokman dalam Kampus Uols.

Assalamualaikum
hai semua ! :)


Alhamdulillah.
Allah beri rezeki untuk kita berkongsi rezeki. 
Baru sahaja kongsikan tips belajar buat pembaca blog, hari ini diberi kejutan dari Kampus Uols.

Syira menulis blog dan menulis buku sebab minat. Dulu masa belajar, Syira juga pernah menjadi penulis untuk blog orang lain dan jual pakaian, maklum la.. nak cari duit..hehee..Sekarang Syira lebih fokus kepada blog sendiri dan menyiapkan manuskrip terbaru. Doakan ya :)

Syira tak hebat mana, tapi ramai yang baik hati Allah temukan untuk tolong Syira sepanjang hidup ini. Tajuk artikel ni buat gempak, rasa takut pula.
Masih banyak yang perlu dipelajari. Masih banyak yang perlu diperbaiki. Maaf salah silap. 

Syira bantu mana yang mampu. Syira dapat 4D masa SPM dah buat banyak hati kecewa.
Kalau nak tahu bagaimana caranya untuk bangkit selepas kejatuhan zaman SPM, nak tahu cara menghadapi temuduga untuk sambung pengajian dan nak tips supaya Allah limpahkan rezeki serta permudahkan urusan, korang boleh baca di blog Syira ni. Cuma kena rajin cari...hehe..nak berjaya perlu usaha dulu kan :P

Syira juga masih perlukan bantuan orang lain untuk teruskan hidup.
Terima kasih semua yang setia mendoakan. Semoga Allah limpahkan lebih banyak kebaikan buat kalian. Mohon doa-doa yang baik kekal berterusan.

Terima kasih team Kampus Uols ^_^
Nak baca artikel penuh boleh klik link ini : Syira Lokman & Kampus Uols

2 comments:

Nurul Syafiqa said...

Wow hebat awak ni :) muda lagi dah jadi inspirasi

Siti Yang Menaip said...

tahniah. semoga jadi semangat untuk pelajar2 lain =)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah