"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, December 8, 2011

TAHNIAH ! Anda Follower(s) Bertuah :D

Assalammualaikum ..
hye semua...

terima kasih jadi kawan Syira ^_^
http://honeyrabhulat.blogspot.com/ CIK BHULAT
http://tweeshuhada.blogspot.com/ SHUHADA

weee~~TAHNIAH !..anda followers bertuah !...


dalam 27 hari..Syira dapat 535  followers...
mula Syira nak pilih seorang je,tapi sebab ramai yang rajin and baik hati nak follow blog Syira ni,
so Syira nak pilih 2 orang yang bertuah..
NI PILIH RANDOM JE EK..tiada unsur paksaan atau rasuah!..
hehe..TAHNIAH !

Maaf la ye,Syira boleh bagi topup je pun ..
duit tak ada..budak baru lepas SPM la katakan :D
lagipun,ni bukan contest kan,
just sebagai tanda penghargaan Syira buat semua followers !...

terima kasih sudi follow blog Syira,komen panjang-panjang and like semua...
terima kasih juga kepada semua yang sudi like page PaBiLa-DuA-bLoGgEr-BeRgAbUNg
really appreciate it guys !
Thanks too kepada sesiapa yng pernah tolong Syira untuk blog ni ye ^_^

Syira terharu sangat dengan sokongan kamu semua :D

so,untuk yang bertuah tu..silalah add Syira di facebook and pm me oke??
(a.s.a.p.)
thank you !



7 comments:

Rosalia said...

tahniah :) jeles

SyazaSyaziSyazu said...

ala,,,,bertuahnyer diorang syume,,,,
nak jugak!!!!
hehehe =)

Qil_H0shi said...

wah.,cepatnyer.,congrat :)

cik cuada said...

thanks syg ^^
tharu,nama sye Cuada Shah,sila la approve sye hehe(Y)

sYiRa LoKMaN said...

Rosalia: thanx dear :) ta mo jeles2 laa...

Qil_hoshi : HEHE..TQ TQ ! :)

Cik Cuada : tahniah dear!..da app da ^_^

pink violet said...

singgah.. follow back k! nice song hihi

sYiRa LoKMaN said...

thanx dear!.. oke :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah