"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, July 27, 2017

#OOTD# Purple in Black

Assalamualaikum
hai semua !

Image may contain: 1 person, standing and shoes


Tudung Bawal : CitraAida
Outfit : Brand outlet
Skirt : RnR concept
Bag : Kenanga Mall

Wednesday, July 26, 2017

Happy Birthday ALTHEA KOREA ! #AltheaTurns2

Assalamualaikum
hye semua :)

Image result for althea korea turns 2

Don't scream because it's sooooo PINK! 
Happy Birthday Althea Korea #AltheaTurns2

Althea Korea is turning 2 today!! yeayyy !! jauhnya parcel Syira kali ni..jauh dari KOREA :D
hehee...excited dapat parcel comel ni. Siapa suka produk korea ?? :D jom follow @altheakorea
and shopping pelbagai produk kecantikan korea dengan harga yang superbb jimat ! confirm rambang mata nak pilih.  All KBeauty shoppers, head to althea korea website now as they are having a lot of fun things there - sales, contests with awesome prizes and many moreee!!!

No automatic alt text available.

Setiap pembelian dapat kotak comel macam ni, suka tak ??
Syira dah dapat Syira punya :D
yeayyy ! :D @altheakorea punya birthday, Syira yang dapat hadiah ! hehee.. Thank you @altheakorea for the gift !! ^_^ 

No automatic alt text available.


taraaaa..comel kan ?? so in love with #altheakorea ! kali ni Syira order 7 barang tapi siap dapat free gift :D
Nak tahu apa syira borong di Althea korea :D tadaaa...wohooo..ada list ! Mini Green Apple Lip Balm, Rice Wash Off Mask, Black Tea Lifting Cream, Calmia Oatmeal Peeling Gel, Rice & Ceramide Moisture Tone, Original Essence Mask Royal Jelly, Original Essence Mask Strawberry.

No automatic alt text available.
Ini bukan kali pertama Syira shopping di Althea, servis terbaik and produk dia memikat hatikuuuu ini.. :P Althea merupakan website yang menjual barangan kecantikkan dari KOREA. 100% ASLI dan menawarkan harga yang sangat BERPATUTAN..

No automatic alt text available.

The most exciting part about celebrating with Althea is that you stand a chance to win a trip to Korea for 2 just by showing off your decorated birthday box on Instagram with the hashtag #AltheaTurns2!

  1. Althea Birthday Sale
  2. Free Product Giveaway
  3. Althea Birthday Limited
  4. Edition Box + DIY Bday Kit
  5. Fly Me To Korea Contest
  6. Contest to win amazing prizes!

Image result for althea korea turns 2


DONT MISS OUT @altheakorea BIRTHDAY PROMOTION !! Happy 2nd birthday, Althea! 
You amazingly make k-beauty accessible to everyone, and I appreciate that a lot.

*Terms and conditions apply. Please refer to www.althea.kr and Althea Facebook for more information.

Wednesday, July 12, 2017

MINI GIVEAWAY BY #JMBELOG #2

Assalamualaikum
hai semua !


Jom join giveaway ! klik banner ok ^_^ all the best !

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah