"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, February 28, 2012

Insya-Allah..suatu hari nanti :)

Assalammualaikum
hye semua !

klik gambar untuk saiz yang lebih besar



Syira harap one day Syira akan berubah jadi macam gambar tu :)
Insya-Allah..doakan yea ^_^

#jom like page PaBiLa-DuA-bLoGgEr-BeRgAbUNg.TERIMA KASIH !


13 comments:

Nelly The Strange said...

yup , insyaAllah . :)

jelah said...

insyallah..kalo sudah ade kesedaran awal lgi bgus...

sYiRa LoKMaN said...

Nelly..Jelah : doakan yea ^_^

❤ cik ieYra ❤ said...

ieyra pon harap sgt dpt jadi yg lebih baik dri sebelum nie .
insya Allah .
foR syira ,, good luck for u .
=)

sYiRa LoKMaN said...

cik ieyra :alhamdulillah :) cuba berubah sama2 :) good luck 4 u too

✿Gucciey Lavender✿ said...

insyaAllah syira :) slow2 lah melakukan perubahan ...

sYiRa LoKMaN said...

Gucciey : tq :)

Nana said...

berubah slow2...insyaallah boleh kan.

ain lulu said...

yeahhhh ! InsyaAllah akak boleh ! and ain harapkan yang ain jugak akan berubah macam tuuuu ! :)
AMIN .

sYiRa LoKMaN said...

nana : oke boleh :)

ain : yeah! hehe..tq ain :)

aini_chan said...

amin...mudah mudahan..
niat baik :)

EruzuLiyana said...

amin mudahan kita sama2 dapat berubah ke arah kebaikan :)

sYiRa LoKMaN said...

aini : amin ! :)

Eruzuliyana : amin ! muda mudahan berubah :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah