"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, November 8, 2012

Doakan kejayaan saya :')

Assalamualaikum
hye semua !!

Hari ni baru excited sikit nak update blog 
:P hehe..sikit je laa kannnn
..Syira nak bgtau kowg yang Syira dah habis exam utk sem 1..
yeayyy!! :D ...best giloossss!! 
Lepas ni boleh menggedik,boleh pergi date ;D 

Perasaan lepas jawab exam...

PENGAJIAN AM-tenang 
BAHASA MELAYU-smile :) 
PENGAJIAN PERNIAGAAN- stress ! 
SEJARAH-happy ! 

####Perasaan ni tak mempengaruhi markah ye :P


exam semester 1 (STPM) agak susah laaaa ! boleh gila kot!..
Tak pernah terfikir Syira akan terjerumus masuk form 6
..dah la memang kenyataannya STPM susah kann,
tapi tak pe..sabo sabo..harap2 berbaloi :)
Syira betul2 harap and nak sangat dapat pointer paling dahsyattt sedahsyat dahsyattt nyaa laaaa !
yelaa,ni baru sem 1..ada lagi 2 sem,..
then fight for degree ! InsyaAllah ^_^
Jgn biarkan harapan ni menjunam junam junam junam junam ! haish..
Doakan Syira oke! ^_^

Goodbye Sem 1 :D

Guys, 
Sorry for the jokes you can't take, for the words you can't accept.
Maafkan salah silap saya dan doakan kejayaan saya :')
Thank you everyone for your continuous supports, meaningful thoughts and everything. May Allah bless you all. Insya Allah, Amin. ^_^


###exam sem 1 -STPM (sistem modular)..
        happy dgn MUET(school test) juga :) alhamdulillah!!
        STYLISTA CONTEST masih berjalan..jom join!! 9 Nov tamat ! :)


2 comments:

AisYa IeyKa said...

ika pon ambik STPM jgk . hri nih last paper .. eko . ssah glerr awak :( stress btoll ..

sYiRa LoKMaN said...

tpe syg :) da usaha kannn ..insyaAllah oke

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah