"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, December 17, 2012

Blog SyiraLokman direview- EmasPutih

Assalammualaikum

Syira nak story tentang "tuah tak terperasan" ..
Act,Hari tu Syira melawat blog EmasPutih..then Syira berminat untuk join Sini..
orang nak review blog kita kann,siapa tak nak :D
So Syira dengan excitednya letaklah link blog Syira kt ruang komen blog EmasPutih TETAPI  time nak letak link..komen tak boleh nak publish..penat try,tapi tak mauu...so dalam hati pun cakap,
"takpela,tde rezeki nak di review"
..then beberapa hari lepas tu blogwalking,melawat la sini nak tengok 10 blog yang terpilih untuk di review.. buka je terpampang nama blog SYIRA LOKMAN ...
"eh ??macam mana boleh terpilih?? bukan tak dapat nak komen ke? "..
sebelum ni igtkan da tak dapat join upenyeee komen syira tu dah publish cuma internet problem time tu,so Syira nampak macam tak publish..

terpilih juga :)
ade rezeki kannn :) alhamdulillah :) Jom ramai2 terjah blog http://www.kisahemasputih.com

terima kasih EMAS PUTIH !


2 comments:

Emas Putih said...

hehehe.. maybe xdapat komen. tah napa tapi link adik masuk kat email. akak update link dari email . suapa x tlepas pandang hehe

sYiRa LoKMaN said...

emas putih : hehehee..thanks akak !

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah