"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, February 15, 2014

Header baru dah siap !

Assalamualaikum
hye semua !

Perasan tak apa yang lain ??
Yeayyy !. hehe..alhamdulillah..header baru dah tukar !
Yang menang top referral untuk "Giveaway Birthday Azhafizah" tuuu :D
seronokkk ..cantik kan ? Syira dah confirm kalau Kak Azhafizah buat memang cantik :)


Terima kasih akak !

Ingat lagi tak header blog yang lama ? ni haa..

Untuk blogger baik hati yang bagi header blog lama ni, ke mana awak hilang ?
Syira nak ucap terima kasih banyak ! dah lama Syira pakai and Syira akan simpan .
Jasa baik awak Syira akan ingat sampai bila2 :)
Terima kasih :)


Kalau korang nak tempah Full template Blog/Header Blog/Footer Blog/Watermark/Logo/Facebook Cover Page/Vector Potrait/Vector potrait+Printed+Frame+post/Kad ucapan/Kad Kahwin/Bussiness Card/Name Card/Sticker/Flyers/Pamplets/Banner/Photoprops.

Hubungi je Kak Fiza :

azhafizahmdnor@gmail.com/
fanpage : blogazhafizah

## Syira dapat 2 header, dua2 cantikk !
suka sangat ^_^
yang lagi satu sorok dulu, tak surprise la tunjuk dua2 sekali kan :D
Bila nak guna nanti baru story..hehe..
andddddd....
Syira dah "berbincang" dengan Kak Fiza untuk satu projek, projek apa?? haha..tunggu yee :) excited !


24 comments:

Eimma said...

mesti projek make up blog kan? hehhehe...btw, cantik header tu syira ;)

Inani Hazwani said...

projek apa tu? tak sabarr nak unggu :)

Sha Fieka said...

Wahh, cantik sangat :) TAHNIAH :)

Shad said...

ok, lawa giler.. hehe :D

amal said...

CANTIK SANGAT! :)

maszie71@gmail.com said...

santikkk sgttt...melatoop ... bertambah semangat lagi nakkomen lepah nie...hehee

naomei said...

Cantik header dik

Unknown said...

nice header
xsbar nak tggu next project tu^^


: Khasiat Soya untuk Ibu Hamil

Amirahsza said...

cantiknya..

Cikkmira.com said...

cun header . cantik :)

Kiera Rashid said...

Wahh, best ya menang hadiahh.. Cantik2 :D

Syahidah Fadilah said...

wahh, cantik sgt header awk! :D

Nur Aliyah Syofia said...

projek GA ke? hehe nak seponcer jugak blh? contact kat sini aliyamazalan@ymail.com

Pha Is said...

cantik.. waa.. macam2 yg beliau boleh buat yer.. hebat..

Azhafizah MN said...

rasanya ada lagi satu header kat email kan?projek apakah tu ye.jeng jeng jeng :) tq syira :)

Unknown said...

the header is pretty ^^

Adilah Asari said...

tahniah dear ^_^ cantik

Wafi Remli said...

Tahniah dah dapat header baru...

Lya Akif Imtiyaz said...

cantikkk TAHNIAH sYIRA DAPAT ..
Kak Lya pon join tapi tak menang hehhehe ..cuma dpt FREE DESKTOP calendar ngan nama Akif Imtiyaz ..Ok la Tu hehhee...Patut la masa singgah td biasa tgk header kamera tu jer ni dah tukar ..Apapon CANTIKKKK COMELLL KIUTTT ...Fizah mmg pandai bab2 nie ..

Lya Akif Imtiyaz said...

Wahh ader projek baru eaaa ngan fizah ..Wahh nie mesti projek GA kan ???

Unknown said...

cantik! sgt cantik!..

kreatifnye..=)

msredcheesecake said...

cantik header tu... hasil kerja azhafizah memang cun

Syira Lokman said...

kann..header tu mmg syira suka sgt..hehe..
"projek" tu tunggu je ye.. insyaAllah ada nnti :D

Sukma said...

Akak ingat nak tukar header yg baru...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)
Daisypath Anniversary tickers

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah